+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 36 iš 36

Tema: Mano naujos instaliacijos eiga (nuotraukos)

Super Moderatorius Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    53
    Žinučių
    2,412

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ir ką tuo norėjai pasakyti, kad nebegros? gros tik gal ne taip kaip tau norėtūsi. Matai aš tokio stiliaus nelabai klausau, paklausau lengvo rokelio. Tai pas tave groja tokia muzika? man susidarė tokia nuomonė, kad jei pas tave atjungus džipe subą tai aplamai priekis varganokas

aš lygtais niekur ir negyriau savo džipo priekio už tokias investicijas ten ir negali grot
    p.s. o šita muzikėlė labai gerai grojo mano kūpe
    projektas procese:
    "JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
    "Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
    "Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
    "Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
    "Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...

Old School Car Audio

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata Ernestas rašė čia: Peržiūrėti žinutes

aš lygtais niekur ir negyriau savo džipo priekio už tokias investicijas ten ir negali grot
    kupe stipriai pas tave grojo o investicijos tai džipe nemažos jei įtrauksime McINTOSH

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Pagal nutylėjimą

Jei nepaslaptis, kokia likusi sistema atmetus magelį?

Super Moderatorius Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    53
    Žinučių
    2,412

Pagal nutylėjimą

be magelio investicijos į džipo aparatūrą - 517 lt , čia kaina visko - kolonėlių, stiprintuvo, subo, (maitinimo, linijinių ir kolonėlinių) laidų, krosoverių, gofrų- kembrikų, saugiklinių, klemkų, bitumo.....
    podiumai panaudoti kažkokie rasti seni nuo 13cm garsiakalbių
    ir darbo viską sudėt be magės - 6 valandos
    dabar dar biskį pabrangs ant kokių 10 lt už garsiukus viduriniam dažniui plius dar konderiai jiems kažką gali kainuot
    projektas procese:
    "JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
    "Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
    "Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...

Old School Car Audio

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

be magelio investicijos į džipo aparatūrą - 517 lt , čia kaina visko - kolonėlių, stiprintuvo, subo, (maitinimo, linijinių ir kolonėlinių) laidų, krosoverių, gofrų- kembrikų, saugiklinių, klemkų, bitumo.....
    podiumai panaudoti kažkokie rasti seni nuo 13cm garsiakalbių
    ir darbo viską sudėt be magės - 6 valandos
    dabar dar biskį pabrangs ant kokių 10 lt už garsiukus viduriniam dažniui plius dar konderiai jiems kažką gali kainuot
    tai pas tave Ernestai visa sistema pigesnė už patį magą kokius keturis kartus?

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    53
    Žinučių
    2,412

Pagal nutylėjimą

Citata ErnasGTD rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tai pas tave Ernestai visa sistema pigesnė už patį magą kokius keturis kartus?
    grubiai - penkis........
    projektas procese:

Old School Car Audio

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės