Man aktuali tema, nes pats dar tik savaitę turiu e39. Visi sakot dėt 2din, bet tai kitoje temoje, kai klausiau, tai sakėt kad pečiuko apdaila gadinasi kažkas tai, gal galėtumėt plačiau? Aš galvoju apie 2din, bet jei ten labai gadinasi, tai nežinau, paskui kito grotuvo norėsi ir turėsi dėt 2 din, arba keist pečiuka, nekoks variantas.
Dabar autoriau, buvusioje auto iš pat pradžių turėjau pioneer x1, tik ne bt, o tą, kur be bluetoof'o, na nežinau, šiaip grojimas mane gan tenkino, nes žinojau, kad tai multimedija ir nėra ko norėti iš jos, bet pardaviau ir nusipirkau tavo minėtą clarion ir po dienos naudojimo jau gailėjausi, nors nupirkau gan pigiai ir dar su garantija. Na nepatiko man jis nors tu ką. Grojimas, jei mp3 ir 320 kbs, tai dar galima klausyt, jei 128, tai baisiai grojo, rodė, tai gražiai ir divix skaitė, tačiau dvd vistiek geriau, nes visus pvz klipus rodo per visą ekraną, o divx reikia nustatinėt kėkvienam kitaip ir tai kaikuriem nepasidaro per visą ekraną. Patiko tai, kad gali žiūrėt į ekraną iš šono, nes nesikeičia spalvos (pioneer iš šono rodydavo tamsiai kažkaip), dar pioneer buvo geriau, nes turėjo mažytį ekraniuką ir suskleidus lcd, o ant clarion - ne, pioneer lcd pasvirimo kampas reguliuodavosi taip kiek reikia, o ten gal tik 3 lyg ir padėtys, ant clarion pultelio tiek nereikalingų funkcijų pridėta, kad aš jo nenaudodavau, nes jis labai didelis ir jis gulėdavo bardačioke Dar iš USB gali grot tik dainos (nei klipų, nei filmų, nei foto), o ir tų dainų kokybė ryškiai blogesnė, negu klausant tą pačią dainą iš cd, kad ir mp3. Tai va tiek. Nepykit jei nerišliai parašiau.
Papasakokit plačiau apie 2din idėjimą į e39, ačiū