Tu teisus,koja nr 100,taigi prie rezistoriaus R17 jau yra tau reikalingas signalas.Toliau jį pajungi pagal šią schemute į rca tipo kištuką ir turi digital out.
Tu teisus,koja nr 100,taigi prie rezistoriaus R17 jau yra tau reikalingas signalas.Toliau jį pajungi pagal šią schemute į rca tipo kištuką ir turi digital out.
Keista,tavo grotuvas šį signalą jau naudoja,o nėra jau gamykliškai gatavo digital out ar toslink išėjimo iš tavo clarion?Atsiųsk man visą schematiką į donatas.t eta mikrovisata.net
tavo digital in yra ir digital out. Kaip persijungineja skaityk user manualo 24 psl.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Yra išejimas optinis digital out.Persijunginėja režimas in-out,naudojimo manuale turi būti perjungimo instrukcijos.Bet nematau prasmės šį grotuvą naudoti kaip transportą,viduje tikrai geras 24 bitų dac (trigubas burr brown pcm 1792),čia būtų tas pats kaip su audi rs4 važinėti ne didesniu nei 60km/hNorint tikrai gero rezultato reiktų paimt analoginį signalą iš karto po konversijos ir stiprinti jį išoriniu lempiniu priešstiprintuviu,bet su trigubu dac bent jau man neteko susidurti yra rizika kad nieko gero nesigaus...
Atsibodo rašinėtis cd, sugalvojau įsigyti prie savo clarion EA1251b ir ipod, bet pirmiausiai norisi išsiaiškinti kokiu principu tokia sistema dirba, internete nieko gero neradau apie tai, su clarionu susijungia per CeNET jungtį EA1251B adapteris ir paskui jau pats ipod, bet man įdomiausiai kokiu formatu keliauja per visa tai garsas? gal kas žaidėt su šiais dalykais
Bookmarks