konkretink, už kokią sumą renkiesi komponentus ir kokią muziką klausai.
Sveiki, kalba eina apie golf 4. Priekyje atėjo laikas keisti orginalius garsiakalbius 16cm , nes vienas išvis kartais nebegroja, o ir šiaip garsas kažkoks plerpiantis tapo![]()
Grotuvas automobilyje Blaupunk 75. Kokius patartumėt įsidėti komponentus, kurie gražiai grotų tiesiai nuo grotuvo? (žinau, kad reikia kuo jautresnių, bet tik tiek)
iš anksto dėkingas
konkretink, už kokią sumą renkiesi komponentus ir kokią muziką klausai.
Muzika klausoma visokia, nieko konkretaus... (neklausau tik metalu ir pan.)
o pinigu daug nesiruošiu skirti, tarkim 300-400 lt. Nemanau, kad nejungiant stiprintuvo kažką stebuklingo iš brangių išpešiu.
na tj gali jungt kokis pigesnius šiek tiek ir stiprintuveli koki silpna isimest. Vistiek geriau gros nei nuo mago. o ir poreikiai nemanau kad labai dideli jei tiek nuo mago klausoma tj pilnai užtektu kokiu už 300lt komponentu protingai devetu ir stiprintuvelio jiem.
Galvojau ir apie tokį variantą, bet po to vėl prasideda..... Nesinori dėt visišką šššš, o daugiau litų kažkaip nesinori skirti šiuo metu. Plius dar dedant stiprintuvą prisideda visokių reikalų, kaip laidai, ir t.t. Dar vienas niuansas, kur tą stiprintuvą įmontuoti??Nedėsi gi gale ir netempsi laidų vėl į priekį... Tai va, pasilikau prie minimalistinio varianto- pasikeisti tik garsiakalbius, dar gal išsiardžius reikės garso izoliaciją susidėti.
Dabar reikia tik gero patarimo, kokius tuos komponentus nusipirkti, kad geriausiai tiktų esamai situacijai. Aš nieko prieš ir dėvėtus, jei kažkas pasiūlys iš klubo gerai išlaikytus, susidomėčiau.
Jei būtų normalus magas grotų panašiau ir normalesni komponentai nuo mago, pvz focal polyglas 16-tukai , pakankamai normaliai groja nuo pioneer p88rs.
Tai tu man siūlai pirkti kitą vos ne hi-end'inį magą, kad nuo jo gerai komponentai grotų?![]()
Nepaprasčiau atsakyti, ko klausiu, jei išmanai?
O tai mano turimas visiškai nieko vertas ar kaip?
pirma parašyk pilną mago pavadinimą, o p88rs tikrai ne hi endas, tiesiog tau pateikiau pavyzdį.
Pavadinimas pačiame pirmame poste, Mp 75 tik Bronx'as ir buvo man atrodo, taip kad viskas ir taip aišku.
Normalus tas,grotuvas...Yra perėjimai kad isidetu lengvai 16 cm garsekalbiai.
Galiu pasiūliti focal access a1 165 naujus.kaina pm. ir turiu perejimus. kainuos pigiau nei 400 lt.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Nelabai suprantu, kokie perėjimai, juk ten ir taip 16tukai stovi. Ar aš kažko nežinau
O tie focal'ai gros bent geriau nei orginalas?![]()
Originalūs garsiakalbei yra išlietam korpuse.Pas mane ir 4 golf...Šeip gros geriau.
IPod
dar nebuvo apšyfkės atkelęs matyt, tai nežino, o šiaip ir be jų galima išsisukt
Muzika tai garsai ir virpesiai
Viskas aišku šitu klausimu, ačiū už paaiškinimus. Dabar dar klausimas, ar reikia laidus nuo grotuvo į garsiakalbius pasikeisti, ar galima palikti senus. Ta prasme ar naudos duotų mano atveju pakeitimas?
Prie didesnio garso,jausis skirtumas minimalus...Šeip lb nesunkiai,jie prasiveda,tai bent jau aš pasikeisčiau![]()
IPod
Bookmarks