Aš pagalvojau, kad jau ir dvd išeina.Kuo šis modelis geras?ir kodel tik šį siūlai?
Aš pagalvojau, kad jau ir dvd išeina.Kuo šis modelis geras?ir kodel tik šį siūlai?
O kaip šis modelis?alpine cde 9880r, draugas siūlo nebrangiai.
O koks dar neblogas modelis?
Šiaip tai už tuos pinigus galima nupirkti kokį nors seną gerai grojantį aparatuką, bet manau šitie dalykai bus kiek vėliau.Kol kas reikalingas USB ir subo valdymas.Subą galima pasileisti ir nuo fader, nuo galinių kanalų ir taip reguliuoti lygį.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
gerai,matau čia už tokią sumą niekas neišeina, o kažko prasto nesinori pirkt,visgi su perspektyva i prieki, geriau pataupyt ir nusipirkt gera ir kokybišką daiktą, tad patarkit ir siūlykit tokius variantus,kurie tikrai verti dėmesio.ačių už atsakymus.
Jeigu žiūrėsim tik į grojimą, tai mano pasiūlyti daigtai groja, taip, kaip šiandien gaminti grotuvai, kurių kaina yra 4-5 tūkstančiai litųAišku, kai tu nežadi į garsą investuoti, tai tu nesugebėsi išgirsti to ką jie gali. Tai kam tada tau taupyti ant dar geresnio grotuvo?
Tegul grotuvas sudaro 20% sistemos biudžeto ir tai jau bus DAUG. Taigi apsispręsk ar nori garso ar visko po truputį. Jei visko, tai grotuvą gali nesunkiai išsirinkti pagal jų aprašymus
![]()
Manau tavo poreikius pilnai patenkins tarkim alpine cda-9835 ar 9855, dar gali pažiūrėt i pioneer p77mp ar 88rs visais atvėjais sutilpsi į savo sumą ir turėsi pakankamai gerai grojančius daiktus, nuo daugumos dar ir pinigų liktų.
Bookmarks