nesu lb kompetetingas šiuo klausimų, gal palauk tikslesnių atsakymų, bet aš manau geriau ir gražiau būtų gerai paruošt duris
nesu lb kompetetingas šiuo klausimų, gal palauk tikslesnių atsakymų, bet aš manau geriau ir gražiau būtų gerai paruošt duris
Kazkaip man gaila pinigu ant pustos gumos kiek cia skaiciau tai nepigus malonumas. Zinot gal tikslia kaina ir ismatavimus. Dar viena kilus ideja. Kas jeigu uzkimst ta likusia garsiakalbio skyle i duris. Gerai uzsandarint tarpus tarp apsyfkes ir paciu duru,tvirtai pritvirtint, sukt garsiakalbius ant apsyfkes ir sutvirtint su tarkim 'kojytem' kad nepajudetu. Kaip toks variantas? Principe dezute ir gaunasi.
netuscia nes yra ileistas garsiakalbis. Kalbu kas jei isimu ji is ten.
O noriu kad grotu svariai,garsiai. Kaip cia visi sako. Kad kokybiskai valintu..atrodo taip. Suprantu jie super duper nepagros bet isitikines ,kad jie gali geriau. To ir siekiu. Muzika ivairi nuo sokiu iki vos ne whitney houston
nuvaryk pas instalerius ir patenkintas liksi ir duosi chebrai uždirbtkokybiškaivalinančių kainos nemažos...o ir juos valint reikia su kažkuo
![]()
Nematau priezasties moket uz darba , kuri butu paciam idomu daryt/bandyt daryt. Nebijau issipurvint ranku. Be praktikos juk neismoksi. Tai ar galima butu gaut atsakymus i klausimus. O del kokybes , uzteks to kiek gausis. Keist komponentu nesiruosiu.
kažkaip niekur neradau parašyta ko konkrečiai nori iš tų spr grojimo ???
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Bookmarks