Kas klausė Tolkos Omegą, pritars man, kad ten subo netrūkstaTen berods Visaton BG20. Pas mano draugą Hertz HV200- efektas panašus.
Kas klausė Tolkos Omegą, pritars man, kad ten subo netrūkstaTen berods Visaton BG20. Pas mano draugą Hertz HV200- efektas panašus.
Mindaugas 869980106
Visų pirma, manau kad nereikėtų lyginti 16ukų su 20ukais, o kitas aspektas - tema ne apie tai kaip pas tolka groja, o apie tai kodėl nėra pačių žemiausių dažnių konkrečiu atveju (darko)![]()
yra dar toks variantas ,kad norint gauti daugiau žemų paleidžiama jiems beveik visas dažnis ,o veitoj to ,kad jie grotų žemai ,tai dar ir detalumą žemuose dažniuose suėda
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
čia kiekvienu atveju individualiai ,bet pasitaiko ir tokių variantų ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Kiek aš pamenu,DLS turi tokia beda...Ir manau sunkiai kaška čia ir padarysi.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Garsiakalbius visada spėsi pakeist. Realiai jei garsiakalbiai groja žemai tai beveik 100% jie prasčiau gros viršutinį diapazoną. Patikėk patikrinta. Faktas tas kad tavo sistemoje vistiek reikės subo. Ir jei stiprintuvas normalus - tai ant priešbosių reikės jungti high pass. Tarkim nuo 70 hz. Ir reikia pasidomėti dėl aukštų dažnių garsiakalbių tačiau rekomenduočiau pasiieškoti skiriamųjų dažnių filtrų su žemesnių skiriamuoju dažniu. Tada priešbosis atkurs siauresnį dažnių diapazoną ir automatiškai savo darbą dirbs žymiai geriau.
Bookmarks