65l + 10 cm x (35-50cm) ilgio fazės apgrežiklis. jei cia 12"/30cm
jei 15" 38cm. nu tai 90l ir pora 10cm x(35-50cm) ilgio.
Sveiki, turiu Mutant firmos suba, (kogero neteko girdeti tokios firmos?) uzdaroi dezei, jo parametru nerandu niekur, radau tik, kad jis 800w ir 400RMS taciau tai visai nevertinga dezes turio skaicevime ir del RMS nelabai tiketina... Taigi, nusprendziau sukalti kita inkila su faziku, bet niekaip neapsisprendziu kokio turio gaminti ja deze ir koki fazika daryti, zinau, kad su faziku taip ar taip reikes ekspermentuoti, bet nezinau kokio didzio deze gamint. Planavau gamint Kenwood kfc-w112s portine deze nes, bent jau is isvaizdos tas Kenwood panasus i mano bliuda. Dabartine uzdara deze yra 37.44 litro, be dinamiko. Kenwood portine deze dokumentuose yra 42.52 litro, zinau kas turi ir su 79.7 (kogero turejo but 80) litro portine deze.
Taigi, noriu pasikonsultuoti, kokios mazdaug dezes man reikia norint gaut siektiek daugiau slegio kambari?
P.S. Gyvenu U.K., Lietuviu kalbos nesimokau taip kad mano rastas nera labai isvystytas![]()
65l + 10 cm x (35-50cm) ilgio fazės apgrežiklis. jei cia 12"/30cm
jei 15" 38cm. nu tai 90l ir pora 10cm x(35-50cm) ilgio.
Dekui, cia 12"Turiu du portus taciau jie 7x12cm (gal ilgesni, dabar nepamenu) su uzapvalintais galais (ar kaip ten pavadinti?) juos galima sujungti tarpusavi arba dar is prailginti su kitu vamzdziu. Taciau, gal bus persiauras ir snioks?
O dabar gmint deze kogero teks is 18mm ir 17mm drozliu plokstes, gal siektiek perplona. Bet jei deciau sutvirtinimus kurie jungu dugna su virsum, prieki su nugara etc. gal ir plonesne plokste tarnautu kaip standartine 20mm ?
Ej vyrai, ar man apsimoka gamint is siek tiek siauresnes plokstes, deze su sutvirtinimais? Nepykit bet bijau, kad mano darbas nenueitu siuniui po uodega, jeigu deze tikstu mano subui.
Dekui, varau staliaus reikaliukais uzsiiminet![]()
Nu va, sumonstravau dėžę, Sakyčiau gavosi didoka, reikės įvyniot pora plytų į kokius nors skudurus ir pamėgint įdėt į dėžę, pažiurėsiu kas gausis, tik pires tai reikes iskloti sienas kokiu nors sintiponu nes labai jau garsas skamba, kaip kokis kibiras vidui butu.![]()
Netyčia publikavau žinutę nespėjęs nukopijuoti raidžiu su nosinėm ir panašei o redaguot šiuo metu negaliu...
+37061857133 edmas
Ir dėžę pasigaminsi ir Lietuviškai išmokai
"nespėjęs"![]()
![]()
Iš mokykloj esančių kompiuterių negaliu redaguoti post'o nes, ten labai daug kas blokuota ir
negaliu paspausti ant redagavimo mygtuko, tiksliau jo išviso nerodo, kaip ir daugelio kitų pribambasų. O po savaitės atostogų, vapšie suprogramavo taip, kad nebūtų galima pakeisti kalbos į tarkim lietuvių, tai va parašau post'ą, nusikopijuoju į Word'ą ir ieškau forume lietuviškų raidžių, kurios pakeistų sveplas...
Poroloną net neįsivaizduoju iš kur butu galima gauti, bet va sintipono tai turiu. Gal gali apšviesti mane, kodėl sintiponas nėra gerai?
Plytas įvynioti manau reikia, kad ne taip atsimuštų nuo jų garsas?
Man ir labai jau įdomi ta teorija dėl sintepono. o va kad jau gerasis ,išgelbėtojas, paralonas jau gerai.
Teko matyt, kaip deda paraloną, toky panašios formos kaip būna tie popieriniai kiaušinių dėklai.
Kiek suprantu ir tūris turėtų pamažėti daugiau negu klijant snteponą?
Štai čia nuotraukos , mano dar nevisai baigto darbo, norėčiau sulaukti šiek tiek kritikos tik nepamirškit, jog aš pradedantysis savamokslis![]()
Edmas, gal galima būtų plačiau, kodėl porolonas geriau už sinteponą? Tiesiog dėl to post'o dabar susimasčiau, gal savo dėžėj (uždaroj, jei tai turi kokios nors reikšmės) sinteponą pakeist porolonu (tiesa, ne tuo spec. o paprastu, geltonos spalvos...) :?
Katis, tavo nuoroda Private, taigi prašo slaptažodžio...
Nepyk, mano profilis buvo private, ką tik pakeičiau, turėtų rodytKatis, tavo nuoroda Private, taigi prašo slaptažodžio...![]()
Bookmarks