+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 16 iš 16

Tema: ZD Dezute

Prijaučiantis KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą ZD Dezute

Sveiki, turiu Mutant firmos suba, (kogero neteko girdeti tokios firmos?) uzdaroi dezei, jo parametru nerandu niekur, radau tik, kad jis 800w ir 400RMS taciau tai visai nevertinga dezes turio skaicevime ir del RMS nelabai tiketina ... Taigi, nusprendziau sukalti kita inkila su faziku, bet niekaip neapsisprendziu kokio turio gaminti ja deze ir koki fazika daryti, zinau, kad su faziku taip ar taip reikes ekspermentuoti, bet nezinau kokio didzio deze gamint. Planavau gamint Kenwood kfc-w112s portine deze nes, bent jau is isvaizdos tas Kenwood panasus i mano bliuda. Dabartine uzdara deze yra 37.44 litro, be dinamiko. Kenwood portine deze dokumentuose yra 42.52 litro, zinau kas turi ir su 79.7 (kogero turejo but 80) litro portine deze.
    Taigi, noriu pasikonsultuoti, kokios mazdaug dezes man reikia norint gaut siektiek daugiau slegio kambari?

P.S. Gyvenu U.K., Lietuviu kalbos nesimokau taip kad mano rastas nera labai isvystytas

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

65l + 10 cm x (35-50cm) ilgio fazės apgrežiklis. jei cia 12"/30cm
    jei 15" 38cm. nu tai 90l ir pora 10cm x(35-50cm) ilgio.

Prijaučiantis KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Dekui, cia 12" Turiu du portus taciau jie 7x12cm (gal ilgesni, dabar nepamenu) su uzapvalintais galais (ar kaip ten pavadinti?) juos galima sujungti tarpusavi arba dar is prailginti su kitu vamzdziu. Taciau, gal bus persiauras ir snioks?
    O dabar gmint deze kogero teks is 18mm ir 17mm drozliu plokstes, gal siektiek perplona. Bet jei deciau sutvirtinimus kurie jungu dugna su virsum, prieki su nugara etc. gal ir plonesne plokste tarnautu kaip standartine 20mm ?

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Ej vyrai, ar man apsimoka gamint is siek tiek siauresnes plokstes, deze su sutvirtinimais? Nepykit bet bijau, kad mano darbas nenueitu siuniui po uodega, jeigu deze tikstu mano subui.

Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Citata KaTiS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ej vyrai, ar man apsimoka gamint is siek tiek siauresnes plokstes, deze su sutvirtinimais? Nepykit bet bijau, kad mano darbas nenueitu siuniui po uodega, jeigu deze tikstu mano subui.
    Jei ta plokste ne 5 metu ir dregmes nemaciusios tai bus ok sutwirtinus

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Dekui, varau staliaus reikaliukais uzsiiminet

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Nu va, sumonstravau dėžę, Sakyčiau gavosi didoka, reikės įvyniot pora plytų į kokius nors skudurus ir pamėgint įdėt į dėžę, pažiurėsiu kas gausis, tik pires tai reikes iskloti sienas kokiu nors sintiponu nes labai jau garsas skamba, kaip kokis kibiras vidui butu.

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Netyčia publikavau žinutę nespėjęs nukopijuoti raidžiu su nosinėm ir panašei o redaguot šiuo metu negaliu...

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Citata KaTiS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Netyčia publikavau žinutę nespėjęs nukopijuoti raidžiu su nosinėm ir panašei o redaguot šiuo metu negaliu...
    pirma tai nedėk sintepono, o geriau rinkis tarkim poroloną, antra kam tas plytas vyniosi? ir trečia tik 6 min tarp tavo rašytų žinučių. redagavimo laikas ilgesnis...
    +37061857133 edmas

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Ir dėžę pasigaminsi ir Lietuviškai išmokai
    "nespėjęs"

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    pirma tai nedėk sintepono, o geriau rinkis tarkim poroloną, antra kam tas plytas vyniosi? ir trečia tik 6 min tarp tavo rašytų žinučių. redagavimo laikas ilgesnis...
    Iš mokykloj esančių kompiuterių negaliu redaguoti post'o nes, ten labai daug kas blokuota ir
    negaliu paspausti ant redagavimo mygtuko, tiksliau jo išviso nerodo, kaip ir daugelio kitų pribambasų. O po savaitės atostogų, vapšie suprogramavo taip, kad nebūtų galima pakeisti kalbos į tarkim lietuvių, tai va parašau post'ą, nusikopijuoju į Word'ą ir ieškau forume lietuviškų raidžių, kurios pakeistų sveplas...
    Poroloną net neįsivaizduoju iš kur butu galima gauti, bet va sintipono tai turiu. Gal gali apšviesti mane, kodėl sintiponas nėra gerai?
    Plytas įvynioti manau reikia, kad ne taip atsimuštų nuo jų garsas?

Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Man ir labai jau įdomi ta teorija dėl sintepono. o va kad jau gerasis ,išgelbėtojas, paralonas jau gerai.

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Teko matyt, kaip deda paraloną, toky panašios formos kaip būna tie popieriniai kiaušinių dėklai.
    Kiek suprantu ir tūris turėtų pamažėti daugiau negu klijant snteponą?

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Štai čia nuotraukos , mano dar nevisai baigto darbo, norėčiau sulaukti šiek tiek kritikos tik nepamirškit, jog aš pradedantysis savamokslis

Aktyvus PonasX is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    38
    Žinučių
    140

Pagal nutylėjimą

Edmas, gal galima būtų plačiau, kodėl porolonas geriau už sinteponą? Tiesiog dėl to post'o dabar susimasčiau, gal savo dėžėj (uždaroj, jei tai turi kokios nors reikšmės) sinteponą pakeist porolonu (tiesa, ne tuo spec. o paprastu, geltonos spalvos...) :?

Katis, tavo nuoroda Private, taigi prašo slaptažodžio...

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

Katis, tavo nuoroda Private, taigi prašo slaptažodžio...
    Nepyk, mano profilis buvo private, ką tik pakeičiau, turėtų rodyt

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės