perverciau foruma search pagalba, bet neradau atsakymo i dominanti klausima.
grotuvas : CDA 9886
Stiprintuvas priekiui: JL G2150
kiek skaiciau si bei uzsienio forumus, visur uzsimenama apie grotuvo ir stiprintuvo isejimo voltu suderinamuma ir kaip gerai yra 4 v. Uzsienio forumuose dauguma teigia jog 2 ar 4 voltai nera svarbu - didesne itaka daro S/N ratio.
Mano klausimas butu
kuris nustatymu variantas butu geresnis mano atveju?:
1) dabartinis : voltai stiprintuve 0.8-2, apie 70% stiprintuvo gain galios, o grotuvas 22is35 garso.
2) voltai stiprintuve 2-8v (8v didziausias jei gerai pamenu), visas gain'as stiprintuve , apie 32 is 35 grotuvo.
voltu padetys stiprintuve yra dvi: 0.8-2 ir 2-8.
Klausiu, nes paprasciausia nustacius stiprintuve tokius voltus koks yra grotuvo isejimas - 4v siuo atveju, groja labai tyliai.
aciu

Reply With Quote
šiaip tai padidink jauturma, ir bus ok. nesinervuok ten nieko nebus. nors pas mane ant genesio uzsukta and maziausio jautrumo (tipo tyliausiai) tai galiu atsukti pilna grotuvo garsa. (88rs 5V preout) siaip tai niekas ten nesuges jei naudosi tuos 0,4-2 . ziurek kaip tau geriau groja

. Čia pasimandravot tamsta norėjot ar kaip ?
Kodėl ne visą garsą?

Šiaip aš esu suisiregulevęs taip, kad galėčiau magą sukti iki galo (patogumo ir saugumo dėlei). Stiprintuvai atsukti maždaug iki pusės. Ir kažkodėl abejoju ar išgirsiu skirtumą kitaip suregulevęs. 

Bookmarks