Bet Jūs žmonės man patinkat - kad atsakyt i klausimą tai nei vieno, bet kai ispejimą duot, dėl kurio jau pasiaiškinau ( negaliu darbe turėti LT kalbos ) tai atsiranda. Tipiški broliai Lietuviai - žino, bet niekam nesakys, arba is3.14davos.
Bet Jūs žmonės man patinkat - kad atsakyt i klausimą tai nei vieno, bet kai ispejimą duot, dėl kurio jau pasiaiškinau ( negaliu darbe turėti LT kalbos ) tai atsiranda. Tipiški broliai Lietuviai - žino, bet niekam nesakys, arba is3.14davos.
Last edited by Saull; 2009-11-03 at 11:44 PM.
アリスト JZS161
Tokia ta relybėšiaip tai padidink jauturma, ir bus ok. nesinervuok ten nieko nebus. nors pas mane ant genesio uzsukta and maziausio jautrumo (tipo tyliausiai) tai galiu atsukti pilna grotuvo garsa. (88rs 5V preout) siaip tai niekas ten nesuges jei naudosi tuos 0,4-2 . ziurek kaip tau geriau groja
Pirmiausiai reikia atsukti grotuvo garso reguliatorių apie du trečdalius. Šiuo atveju galėtų būti apie 20-25 padalos. Tada stiprintuvo jautrumą suki iki tol kol atsiranda pakankamai daug garso. Tai būtų tavo klausymo max.. Jį nusistatai kaip tau atrodo. Žinoma tai nereiškia, kad kolonėlės turi plyšauti be proto.
PS>Bet Jūs žmonės man patinkat - kad atsakyt i klausimą tai nei vieno, bet kai ispejimą duot.........
Kad parašei tai dar nereiškia, kad visi turi laiko ir tik laukia kada galima suteikti patarimą.Pvz aš tik šiandien pirmą kartą pamačiau šitą temą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Lituanienne incapable d'écrire - d'écrire en français, mais correcte. Membres du Forum lors de la 5 et ne peut pas se souvenir de tous ce qui peut ou ne peut pas écrire correctement.
o pastabas rašyk Čia
P.S. aš ir su telefonu tau galiu rašyti ne tik lietuviškai bet ir kokia nors kitokia kalba, taisyklingai ir kompas man tam reikalui nebūtinas. ir darbovietėje esančios aplinkybės neverčia manęs nusižengti forumo taisyklėms. negali įdiegti kalbos - naudokis virtualia klaviatūra. Jei negaliu - nerašau.
Last edited by Edmas; 2009-11-05 at 01:51 PM.
+37061857133 edmas
Bookmarks