+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 30

Tema: 2V ar 4V

Hybrid View

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Tokia ta relybė šiaip tai padidink jauturma, ir bus ok. nesinervuok ten nieko nebus. nors pas mane ant genesio uzsukta and maziausio jautrumo (tipo tyliausiai) tai galiu atsukti pilna grotuvo garsa. (88rs 5V preout) siaip tai niekas ten nesuges jei naudosi tuos 0,4-2 . ziurek kaip tau geriau groja

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Pirmiausiai reikia atsukti grotuvo garso reguliatorių apie du trečdalius. Šiuo atveju galėtų būti apie 20-25 padalos. Tada stiprintuvo jautrumą suki iki tol kol atsiranda pakankamai daug garso. Tai būtų tavo klausymo max.. Jį nusistatai kaip tau atrodo. Žinoma tai nereiškia, kad kolonėlės turi plyšauti be proto.

PS>Bet Jūs žmonės man patinkat - kad atsakyt i klausimą tai nei vieno, bet kai ispejimą duot.........
    Kad parašei tai dar nereiškia, kad visi turi laiko ir tik laukia kada galima suteikti patarimą.Pvz aš tik šiandien pirmą kartą pamačiau šitą temą.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės