nenori nerašyk išvis, apsieisim manau ir be tavęs ir aš tau nieko nesiūlau
registracijos metu paspaudei, kad sutinki su taisyklėmis - vadinasi privalai jų laikytis arba būsi baudžiamas ir man nepasakok apie vartotojo teises, nes tavęs per prievartą čia niekas neliepė registruotis ir tai atlikai savo noru. o jei nesutinki su taisyklėmis gali nedalyvauti diskusijose ir išsiregistruoti. eik kur tu nori ir pas ką nori, bet aš tikrai neprivalau kiekvienam ąsmeniškai aiškinti kaip ką daryti, kad rašyti taisyklingai
Gal ir juokingas, bet kitą kartą pagalvok ar verta naudoti būdvardį, nes galiu ir įsižeisti. O tu ar atskiri taisyklingą rašyseną nuo teisingos? aš ir rašydamas taisyklingai priveliu kiekviename sakinyje kartais ir po kelias klaidas, bet rašau taisyklingai. svarbi priežastis gali būti tik laikina 5-10 dienų, bet ne ištisai, ir ne mano probemos dėl tavo darbdavio ir tavo santykių su juo. neškis i darbą savo PC jei nori, man jokio skirtumo. aš toks pats narys kaip ir tu ir valdžia su manimi nesusijusi.
aš esu lietuvis ir mokiausi anglų. bet nors ir itališkai parašyčiau teisingiau nei tu šiukšlini forumą rašydamas netaisyklingai lietuviškai. niekas už klaidas nebaudžia nei vieno, bet baudžia už netaisyklingą raštliavą. ir nepasidižiuok pasakyk kur klaidos.
i klausimą aš ir lietuviškai galiu atsakyti, bet tu klausk angliškai nes ne aš netaisyklingai rašau - tai tavo probema.
Bookmarks