12w6 mano svajoniu subas, prieš pirkdamas galvojau, ir parotingas dede patarė...neimk w7 o geriau w6...esu suzavetas jo grojimu, pajunges nuo 300,4 slasho ant 8 omu, ir žinokit groja nors jis tegauna koki 70 vatu...malonu subo klausyt, ir gylio per akis ir minkstai sodriai groja...idejau i uždara dezute, tai labai graziai viskas dera sistemoj, groja kartu su midbasu mb quart rvf 164 ni trupucio neatsilieka...idomumo delei padariau portine deže, paklausiau tris dienas...isemiau lauk ir isidejau bvel i uždara, tai sirdis atsigavo O
portinej dėžėj nebespedavo su midbasu i takta :smt021 putimo ir slėgio nepalyginamai daugiau nei uzdaroj, bet nu netoks grojimas.jau subas uzgozia prieki, jauti iskart kad jis bagazinej, o kai uždara dezute, tai nejauti is kur zemas eina :smt020 laukiu nesulaukiu 500.1 stipro tam subui tadfa galesiu dar bi ampingu pajungt visa prieki nuo 300.4 beje prieky mb quart pvf 210 ir midbassas rvf 164 magas jvc 9101 susigroja super O
esu labai patenkintas garsu
loju:
P.S.klausiau sistemos priekis buvo rs pro o gale uzdaroj dėžėj 12w7 ir stipras jl 1000.1 isvada tokia, nu nesamone toki suba det sq sistemai, viska nupucia vien subo buuum girdziu is galo ir priekio cypcikus nu krc, taip ir sake protingas dede...w7 nigerio sq sistemai...bet ne normaliai muzikai klausyt...is tikrųjų ir w6 yra per galingas bosas, niekam tos galios tiek nereikia, bet emiau ji vien kad turi gera gyli :smt023
Bookmarks