man tai svajonių subas buvo ir bus visiems laikams
http://www.mtx.com/caraudio/products...jackHammer.cfm
:weedman:
DLS savo manuale rašo, kad priešbosiam mažiausiai reikia 100h prasigrojimui.Tokiam subui kaip W7 manau reikia ne mažiau.Prasigrojimas tai mechaninės dalies "prasidirbimas".Elektrinės taip pat, tik ji gal greičiau "prisidirba".
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
man tai svajonių subas buvo ir bus visiems laikams
http://www.mtx.com/caraudio/products...jackHammer.cfm
:weedman:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Linkęs į atomines bombas?
manau tai ir vadinasi svajoniu subwooferis del to kad galbut niekada jo ir neturesi
#-o Artūrai ar įsivaizduoji ,kad už pavartotą žodžių derinį dabar būsi sekamas ir stebimas :smt042
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Reiktų sekti tą kuris turi tokias svajones. :-D
tai cia irgi kaskas is tos serijos http://www.soundstream.com/subwoofers-xxx.htm
Patinka tokie žmonės kaip tu :smt023 pagarba loju:zavas link=topic=1356.msg87000#msg87000 date=1219560217 rašė čia:
Uz tai kad gali racionaliai atsakyt, nesinervuot i mano provokacijas O
Vat toks yra jau minusas - kuriuo manau nieks nepataisys, turiu omeny - garsiakalbio pragrojima. Po valandos gero ciongo tik kazkiek prasyla ir kazkiek uzgroja bet toli iki to kaip uzgroja tarkim po poros menesiu. As galiu garantuot kad tai ne psichoakustika ir tikrai nesivaidena, tas dalykas tikrai egzistoja, grojimas kordinaliai pasikeicia. Tas pats liečia ir stiprintuvus AB klases(nekalbant apie A klase) - pirmu 10-15 minuciu gan rimtas AB klases stipralas groja ne taip kaip turėtų, paskiau isyla ir garsas atsiskleidzia, o jei dar ir garsiakalbiai nauji ir nepragroti - visai nekas per tas 5-10 min, vat ir gali susidaryt nuomone pas zmogu kuris iskart ilipa - ijungia(prie to pacio prie isjungto variklio ~12v) - dar katushke uzsuka truputį ir girdi toki slykstu garsa kad ojej ops:
Ir paskiau forume raso - kad tas negrams, anas cypia ir t.t. žodžiu del to pagrinde ir nuomones būna skirtingos, neaisku kas per zmogus klauso, kokiom salygom ir kokioj savijautoj :smt020
... ir kokiam stovy ops:
Prisipazinsiu - AB klases stiprintuvo isilimo negirdziu... O apie perklausas, as kalbu ne nauju garsiaklbiu. Kai isedi pas zmogu paklausyti (per varzybas ar tiesiog siaip pas drauga) jo esamos sistemos kuri yra pragrota/suderintaTruemayhem link=topic=1356.msg87032#msg87032 date=1219593442 rašė čia:
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Kai naudotas/pragrotas garsiakalbis - gerai, uztenka kad susyltu ir viskas. Blogai kad negirdi salto/silto stipro skirtumus, reiskia akustika arba magas neleidzia to isgirst, na arba ausys :mrgreen:zavas link=topic=1356.msg87066#msg87066 date=1219609751 rašė čia:
nejauciu ir negirdziu ir as kazkokio tai garso pasikeitimo, kai stipintuvas apsyla, o del garsiakalbiu prasigrojimu-tikra tiesa, pats tikrai jauciu kaip subas groja, kai nusipirkau- ir kaip dabar negaliu pasakyt kiek laiko jis jau pas mane groja bet jau virs menesio tikrai, tikrai graziau ir baubimas isnyko O nors ir is pradziu jo nieko nebuvo, lyginau su ivolga drive 12c ir dar lyginau su polk audio db 124 :supz: nu visom prasmem apgroja jl'as :smt020
pioneer-p80rs *seas lotus RT27F *polk audio sr6500 *tru tecnology b-475 *polk momo c 300.2 *jl audio 12w6v2 *signat instaliacija
šita vieta patiko labiausiai :twisted:kalimciks link=topic=1356.msg87241#msg87241 date=1219783588 rašė čia:
life's too short to dance with fat chick's...
nepykit uz logiskas mintis loju: :supz:
pioneer-p80rs *seas lotus RT27F *polk audio sr6500 *tru tecnology b-475 *polk momo c 300.2 *jl audio 12w6v2 *signat instaliacija
jo cia tas geras :smt044pontifikas link=topic=1356.msg87244#msg87244 date=1219785183 rašė čia:
Na tai eilini karta buna taip kai kazka norisi parasyt bet nesigauna :-D
Jo, kažkur pas tave silpna vieta Užvedęs tik mašiną iškart jungiu audio, paskui tik važiuoju lauk iš garažo, uždarinėju garažą, pašildau variklį arba valinėju ten visokius langus jei mašina lauke stovėjo - kad sėdus važiuot - ir muzika jau apšilus būtų. :smt020kalimciks link=topic=1356.msg87241#msg87241 date=1219783588 rašė čia:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
gera tema - perskaiciau visa gal penkis kartus.. jau buvau uzsisakes rs audio subeli, bet isnagrinejes visus postus nutariau jamti tris 13w7 :whistle: manyciau bus pats tas nunai whitesnake ir nazaret pabaldielint :boohoo:
bagotas jautiesi :biggrin:mariux link=topic=1356.msg94728#msg94728 date=1228153019 rašė čia:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
aha jauciuosi :angel: kad perskaicius sia tema susidaro viena isvada - svajoniu subas yra jl audio w7. tema parasyta naujoku skiltyje, ateina "zalias" audio fanas, perskaito ir ka jam galvoti? ne galvoti, o automatiskai taupyti pinigelius w7 :whistle: nenoriu niekam ikasti ar pasisaipyti is ko nors, bet nereikia suabsoliutinti - vienam tas w7 auksas kitam sudas..o dabar perskaicius gaunas kad tarkim jei as turiu ta rs audio uz 6,5 tk tai reikia juo kuo greiciau atsikratyti nes neturi jis gylio ir jamti w7 :boohoo: buvo rasyta kad phase aliante velodine peerless groja nuostabiai bet nera gylio, o w7 gylio per akis..tai kaip yra, ar jis geresnis todel kad tik gylio turi ar visgi be to ir groja dar nuostabiau nei tarkim phase aliante? taip pat uzkliuvo dar kad tie mineti subeliai be gylio labai muzikalus, tai ko daugiau truksta sq? gylio? tarkim 12w7 turi gyli bet ar jis del to yra muzikalus? nu nepasakyciau. klausiau as to w7 ir ne vienoje masinoje ir mano nuomone tai tikrai nera muzikalus variantas..garsas toks plastmasinis, sintetinis, subas padarytas pustelt 50 - 60hz, taip jis gylus, sunkus bet tikrai toli jam iki muzikalumo. cia mano nuomone :boohoo: o seip tu paciu jl audio atstovu lietuvoje teigimu is jl produkcijos groja tik vienas subas - w6. ir tik ant 8 omu.. truemayhem negalvok kad as cia tave suvarineju, tikrai ne. w7 tavo svajoniu subas, puikiai atitinka tavo poreikius. viskas cia teisinga. kaip jau sakiau nereikia suabsoliutinti sito varianto, nes tikrai yra geresniu daiktu, kaip be abejones ir blogesniu. kaip sakant kiekvienam pagal poreikius ir pagal kisene :boohoo:
ce geras, o as kaip tik ir uzsinorejau w6 (dar gerokai pries sita posta) :biggrin:mariux link=topic=1356.msg94738#msg94738 date=1228156726 rašė čia:
Nu nesenai turejau w6 10v2 ir visada turejau Phase aliante...ir galiu drasiai pasakyti Kad Phase geriau,muzikalumo atzvilgiu ir t.t.
galios atzvilgiu pas jl daugiau,bet to man nereik :biggrin:
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Na jei skaitet gamintojo puslapi ir domejotes tai JL rekomenduoja deti i uzdaras dezes tiem kam reikai muzikalumo. tiem kam reik low bass ir dar daugiau jo tai deda i ported. portine JL`o deze skaiciuota ant zemu dazniu palyginus todel "srauto" net 12w3 "varo". del 8 ohm. betkoks subas geriau gros prei 8 ohm. nes taip elektroniskai yra dekingiau. net mano re audio RE prie 8 ohm labai zmoniskai susigroja kai maitinama 500W (8ohm) bet nekiekvienas gali leisti sau stiprintuva kuris turi toki galinguma prie tokios palyginus dideles varzos. W7 2.45Ohm tai jam fiziskai sunku lygintis su W6 D4. nu tipo... :boohoo:
867I97849 skype JULEZAZ
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=8755.0JLsystem link=topic=1356.msg94742#msg94742 date=1228157683 rašė čia:
porto ten nesimato ir omh 8 buvau pajunges...Seip tikrai zinau ka darau...ir ausys girdi...
IPod
phase aliante neklauses, bet ne esme..tai va butent kad kaip pvz jis labai muzikalus, muzikalesnis uz jl :boohoo: o jl turi dideli galios rezerva - to irgi kazkam reikia :whistle: varo srauta w3, w7 daro jo dar daugiau, bet tai nereiskia kad ji itupdzius i uzdara deze jis jau patampa a lia muzikaliu :boohoo: na tikrai tarkim w7 ne tam skirtas..
nu as asmeniskai JL kaip firma laikau optimaliu variantu tiems kuriem reikia IR kokybes siek tiek, ir galios nemazai pvz man, poreikiai kokybei nera audiofiliniai, bet tikrai ne tokie kad uztektu belekaip plevesuiojancio boso :biggrin: o ir galios pajusti norisi neretai, tai ir renkuosi JL :whistle:
nu situ kaip sakant klausimu diskutuot galima daug ir kiekvienas gins savo nuomone...
IPod
JOJO tau priekaistu neturiu ir Phase groja. tik as sakau kad JL tikrai groja ir nera jau ta kaina ispusta bent jau man taip neatrodo
867I97849 skype JULEZAZ
as niekada ir nesakiau kad negroja...Tik Phase instrumentineja muzikoja geriau,man asmeniskai...
IPod
juliui neatrodo kad jl groja ir ju kaina nera ispusta :biggrin:JLsystem link=topic=1356.msg94753#msg94753 date=1228163504 rašė čia:
Bookmarks