Sveiki, ka manot apie tokią dvijuostę sistemą Scanspeak 18w4531 ir Morel supremo piccolo? O gal yra kas geriau?
Automobilis Mazda 6. Alpine 7990r, Audison 6.420II, Brax 1f, Alpine swr 1222d.
Prie viso šito superinio reikalo, kažkaip čia SWR'as nedera... Nors gal šeimininkui ir gerai visai...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Šeimininkas dar neklausė kaip viskas gros tiesiog viskas surenkamasubas nuo seniai likęs tiksliau iš tavęs pirktas
kažkada jis irgi bus pakeistas
![]()
Dėl midbas, tai manau vienas iš vertingiausiu variantų, tik reikia gerai instaliuoti ir padaryti gerus filtrus kad pilnai jie atsiskleistu.
Dėl aukštų butent picolo nežinau nes neteko klausyt, bet iš atsiliepimų kiek supratau irgi geras variantas.
Pats prie 18w naudoju scanu 2904/60000 aukštus ir man jie tikrai skamba super![]()
Apie šiuos ir galvoju arba piccolo arba 6000kas dar gali ką pasiūlyt
Mano subui bus per didelė garbė skleisti signalą nuo tokio grotuvo su stipreku...![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
bus proga paklausyt![]()
O gal Scanspeak 2904/6000? geriau nei Morel Supremo Piccolo?
Rezultato noriu tik geriausio.
Pisčialkų yra daugKad ir dynaudio esotar
Buitinių - krūva
Deja nieko konkretaus patarti negaliu
![]()
Pas mane,buvo šita sistema.Rezultatas bus geras jai gerai suinstaliuosi.Vrx 4ch priekiui ir 2 subui. Filtrai buvo naudojami vrx'o,sukirtimas ties 1500,bet subas buvo aliante 12. O jai sutalpinsi geriau suprymo didžeses![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Kas diaugiau.
Focal utopia berilium TBE,
Dynaudio Esotar 110,
Phass At28 Evo arba At58,
Pioneer TS01-rsII,
Morel Supremo,
Brax Matrix 1.1,
Audison thesis serijos, ir tt.
Rinktis yra iš ko, nes daigto gerumas priklauso nu instaliacijos ir to kaip bus sugebama realizuoti garsiakalbių potencialą. Sėkmės Renkantis
Bookmarks