Sveiki kalegos, vakar sėdėjau kampe ir sprendžiau dilemą ar toliau man leisti progresuoti car audio ligai ar laikinai ją apgydyti. Jos didenybės nelaimei, nusprendžiau, kad kol kas su auto užrišt reikia, neaišku ar pavyks, bet stengsiuos, manau sudesiu viską tvarkingai į vietas ir apsiribosiu tuo kas yra (kai prasidės lomkės pasireguliuosiu pasukiosiu ir vėl gyvensiu tolliau, visgi krizė). Kadangi atsiribojau nuo neaiškių darbo valandų ir aktyvaus klubinio judėjimo, susiradau normalų darbą, todėl ėmė trūkti saviraiškos senai judintoje muzikinėje srityje. Nusprendžiau po truputi kaupti lėšas namų studijėlei. Visus softinius dalykus ir kontrolerius esu atsirinkęs, tiesiog kai ką reikia susigrąžinti, kai ką užsisakyti, tačiau lieka monitoriai. Štai čia aš stabdau dėl galimybės pigiau susikurti tai kas reikalinga. Ilgai teko diskutuot su profesionaliu prodiuseriu apie high end akustikų ir studijinių monitorių privalumus ir trūkumus. Nesugebėjau įrodyti jam savo tiesos, nes pasak jo: "turi girdėti taip, kaip tai girdėjo kurdamas ar masterindamas prodiuseris ar garso režisierius, o ne taip kaip atkuria kažkokios dešimtim tūkstančių kainuojančios haiendinės dėžės, todėl studijiniai monitoriai yra achujenai". Žinau, kad taip nėra, todėl turiu vilčių susikurti panašų akustinį apiforminimą savo studijėlei, kokį užtikrina tokie studijiniai grandai kaip KRK, tannoy, yamaha, jamo, adam audio ir tt.
Ką manote ką galėčiau susikomplektuoti iš dalių, galbūt nusipirkti old school už sąlyginai nedidelę kainą. Įdomūs ir šiaip pamastymai