pas mane yra imontuoti keturi garsiakalbiai durelese,tai galvoju juos palikti,ir dar plius keturis i bagazines abloskes imontuoti![]()
pas mane yra imontuoti keturi garsiakalbiai durelese,tai galvoju juos palikti,ir dar plius keturis i bagazines abloskes imontuoti![]()
manau gausis superinė ausų skerdykla su 50 tūkstančių milijardų garsiakalbių, ypač sėdintiems gale. Gal pirma vertėtu pasiklausyti normalių sistemų, "pasigydyti" nuo garsiakalbių gigantomanijos ir vėl pagalvoti apie garso gerinimą automobilyje. IMHO![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
nu tai ko as cia ir klausiu? klausiu patarimu kaip geriau ka daryti?,bet jauciu sulauksiu tik repliku daugiau nieko... As gal ne taip isvardinau garsiakalbius,tai gal patartum ka? Butu labai malonu sulaukti kokiu naudyngu patarimu. Dekui is anksto. Jei nesunku patark tu ka tu detum kad isgauti gera garsa
ką aš klausau pas save automobilyje: dviejų juostų komponentai t.y. priešbosis (mid-bosas, žemų ir viduriniųjų) garsiakalbis duryse, stojkėse įmontuotas aukštų dažnių garsiakalbis, subas bagažinėje ir viskas... jokių cincikų galinėse palangėse ir pan. Kai nueini į koncertą, negi tu nugara stovi į scena ir baldelini? Manau kad ne, taip ir čia, sceną turi matyti prieš save, garsas turi sklisti iš priekio, o ne iš bagažinės ir pan. Todėl ir siūlau pasiklausyti pirma normalios (neturiu omenyje: galinėje palangėje kiaušiukai ir subas bagažinėje) sistemos pas ką nors ir tik tada kurti tokius grandiozinius planus.![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Nu as del aukstu dazniu koloneliu,suklydau as turejau galvoj priešbosius.bet kiek supratau ju tiek daug irgi nereikia,dekui uz patarima.o kaip manai priešbosius,geriau jugti nuo mago ar nuo sipro?
Važiuok pas meistrą!!!
tu tai jaučiu geras meistras,moki parašyti tik vieną sakinį
Bookmarks