Matot,kad as ne Lietuvoi esu,bučiau LT tikrai nueičiau pas meistrų. Aš zinau,kad vidutinio dažnio garsiakalbiai jungiami nuo stipro,bet daugelis raso kad jungia nuo centriuko,tai man idomu ar jie raso teisyngai?
Del garsiakalbių as pripažystu persistengiau... per daug as ju prisisvajojau.Tai paklausysiu Jazzo patarimo,imontuosiu pora aukštu daznių koloneliu i priekines soikes , o dėl vidutiniu dažnių kolonelių,dar abejoju palikti orginalus durelesi ar keisti,i galingesnes, o gale bagažineje apsiribosiu tik subu.
Na tai pradžioj reiktų teorijos tau pasiskaityt www.i-klubas.lt tada tikrai mažiau klausimų kils Ten aprašyta protingai kiekvienam suprantama kalba, nepagailėk laiko.
Magas turi savąjį vidinį stiprintuvą, bet jis yra silpnas ir dažniausiai netoks kokybiškas, garso atžvilgiu, kaip galingesni stiprintuvai. Taigi garsiakalbius gali jungti tiek nuo mago tiek nuo stipriaus, ar tai vidutinių ar aukšų ir net žemų dažnių garsiakalbį magas gal pavilktų (tik rezultatas tau nepatiktų ). O kas dabar per kolonėlės pas tave automobilyje? Nori slėgio ar detalaus skambesio? Ir jei montuosi aukštadažnius nepamiršk, kad jiems būtinas filtras, kitaip prie daugiau vatų sudeginsi
Bookmarks