turiu naują audiosystem f4-260 detaliai groja, gal net ir morelių nesinorės
Jei davažiuosi iki Vilniaus, galėsi ir išmėginti.
turiu naują audiosystem f4-260 detaliai groja, gal net ir morelių nesinorės
Jei davažiuosi iki Vilniaus, galėsi ir išmėginti.
Siūlau Audison LR604.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Pasiūlymai vilioja... Lengviau būtų, jei parašytumėte veiksmo vietą, bei apytikriai kokia kaina siūlote produktą. Ar naudotas ar naujas.
Užmačiau Topo centre išpardavimą. Siūlomas AXTON A495 už 299Lt. Ar jis ko nors vertas? Žinoma, net gėda lyginti tokius produktus kaip Audison, ar JL su AXTON. Tačiau labai vilioja kaina. Žinoma skiriasi kainų kategorija nuo 1000 iki 300, bet būtų smalsu žinoti ar vertas jis bent tokių pinigų? Išgirdau pastabų, kad mano esamai sistemai nelabai ir reikia gero stiprintuvo, kadangi tai tik vidutinio lygio komponentai ir neverta investuoti į brangų stiprintuvą.
Prašau kompetetingų dalyvių, jei nesunku, brūkštelti asmeninę žinutę, idant neteršti temos, ir patarti ar duoti pastabų, pakritikuoti dėl šios situacijos.
atsiprašau už netemines mintis
STIPRINTUVAS TEBEIEŠKOMAS
Tik jau ne axton,grojimo 0.
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=9391
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
AČIŪ. Žinosiu.
Dėl tų visų pasakymų tavo turimi garsiukai per prasti vienam ar kitam. mano nuomonė tokia:
visų pirma norint turėti kokybę reikia pradėti nuo kokybiškų įrašų - (ne visada eina gaut originalius CD, brangu - dažniausiai brangiausiai kainuojanti sistemos dalis, nebent klausomasi tik 2 CD)
tuomet grotuvas
tuomet striprius ir laidai
ir tik tada garsiukai.
Pasakysiu atvirai - labai dažnai net nežinom ką gali mūsų originalūs garsiukai, kadangi ldažniausiai juos pakeičiame pirmiausia.
Susistygavęs savo sistemą (nu maždaug jau) aš labai stipriai nustebau, kaip groja originalus mano priešbosiai (blaupunkt) ir net negalvoju apie jų keitimą.
Tad mano siūlymas toks, pirk geriau seną bet kokybiškesnį - geriau grojantį gaminį, nei naują pigų plastmasės gabalą.
Bookmarks