+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 33

Tema: Stiprintuvo parinkimas komponentams

Hybrid View

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

turiu naują audiosystem f4-260 detaliai groja, gal net ir morelių nesinorės
    Jei davažiuosi iki Vilniaus, galėsi ir išmėginti.
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Siūlau Audison LR604.
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Aktyvus Flyner is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    127

Pagal nutylėjimą

Pasiūlymai vilioja... Lengviau būtų, jei parašytumėte veiksmo vietą, bei apytikriai kokia kaina siūlote produktą. Ar naudotas ar naujas.

Užmačiau Topo centre išpardavimą. Siūlomas AXTON A495 už 299Lt. Ar jis ko nors vertas? Žinoma, net gėda lyginti tokius produktus kaip Audison, ar JL su AXTON. Tačiau labai vilioja kaina. Žinoma skiriasi kainų kategorija nuo 1000 iki 300, bet būtų smalsu žinoti ar vertas jis bent tokių pinigų? Išgirdau pastabų, kad mano esamai sistemai nelabai ir reikia gero stiprintuvo, kadangi tai tik vidutinio lygio komponentai ir neverta investuoti į brangų stiprintuvą.

Prašau kompetetingų dalyvių, jei nesunku, brūkštelti asmeninę žinutę, idant neteršti temos, ir patarti ar duoti pastabų, pakritikuoti dėl šios situacijos.

atsiprašau už netemines mintis

STIPRINTUVAS TEBEIEŠKOMAS

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Aktyvus Flyner is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    127

Pagal nutylėjimą

AČIŪ. Žinosiu.

Savas JDM is on a distinguished road JDM is on a distinguished road JDM's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    41
    Žinučių
    224

Pagal nutylėjimą

Dėl tų visų pasakymų tavo turimi garsiukai per prasti vienam ar kitam. mano nuomonė tokia:

visų pirma norint turėti kokybę reikia pradėti nuo kokybiškų įrašų - (ne visada eina gaut originalius CD, brangu - dažniausiai brangiausiai kainuojanti sistemos dalis, nebent klausomasi tik 2 CD )
    tuomet grotuvas
    tuomet striprius ir laidai
    ir tik tada garsiukai.

Pasakysiu atvirai - labai dažnai net nežinom ką gali mūsų originalūs garsiukai, kadangi ldažniausiai juos pakeičiame pirmiausia.

Susistygavęs savo sistemą (nu maždaug jau ) aš labai stipriai nustebau, kaip groja originalus mano priešbosiai (blaupunkt) ir net negalvoju apie jų keitimą.

Tad mano siūlymas toks, pirk geriau seną bet kokybiškesnį - geriau grojantį gaminį, nei naują pigų plastmasės gabalą.

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata JDM rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dėl tų visų pasakymų tavo turimi garsiukai per prasti vienam ar kitam. mano nuomonė tokia:

visų pirma norint turėti kokybę reikia pradėti nuo kokybiškų įrašų - (ne visada eina gaut originalius CD, brangu - dažniausiai brangiausiai kainuojanti sistemos dalis, nebent klausomasi tik 2 CD )
    tuomet grotuvas
    tuomet striprius ir laidai
    ir tik tada garsiukai.

Pasakysiu atvirai - labai dažnai net nežinom ką gali mūsų originalūs garsiukai, kadangi ldažniausiai juos pakeičiame pirmiausia.

Susistygavęs savo sistemą (nu maždaug jau ) aš labai stipriai nustebau, kaip groja originalus mano priešbosiai (blaupunkt) ir net negalvoju apie jų keitimą.

Tad mano siūlymas toks, pirk geriau seną bet kokybiškesnį - geriau grojantį gaminį, nei naują pigų plastmasės gabalą.
    100% pritariu, sau taip pat nieko nebūčiau judinęs kas link akustikos originalios, jei ta akustika nebūtų viena pusgyvė elipsė ir kitose duryse kažkoks rėksnys iš teliko įgrūstas
    groja kaip iš kibiro

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės