O aš siūlyčiau pirkti gera stiprintuvą, nesvarbu, kad jis pergeras tavo garsiukam, bet užtat, kai pasikeisi garsiukus, nereikės ieškoti kito stiprintuvo, taip sutaupysi pinigų.
O aš siūlyčiau pirkti gera stiprintuvą, nesvarbu, kad jis pergeras tavo garsiukam, bet užtat, kai pasikeisi garsiukus, nereikės ieškoti kito stiprintuvo, taip sutaupysi pinigų.
Šioj srity visiškas proffanas neesu, tad tokie elementarūs dalykai ir taip aiškūs. Kas dėl Golf 3 garsiakalbių, tai tikrai net neverta pradėti kalbėti apie jų grojimą... Kas dėl pačio stiprintuvo, tai pasiūlymų gaunu daug, o informacijos- nelabai. Informacijos noriu, kadangi neturiu galimybės paklausyti kaip vienas ar kitas groja, o ir gyvenime garso aparatūros montavimu- pardavimu neužsiimu, todėl sunku sekti rinką. Į kitus miestus neprivažinėsiu dėl kiekvieno pasiūlymo.
Galbūt daugelis nesuprato mano norų. Man Watų su milijonais nulių nereikia. Reikia greito ir grojančio stiprintuvo, max RMS 100w kanalui. O ir tiek nelabai reikia. Kainos ir kokybės santykis- privalumas. Nežadu dalyvauti varžybose, noriu komfortiškai klausyti savo mėgstamos muzikos.
Savo nuomonę pasakysiu šmaikščiai: dažnai atrodo, kad nenori šikt, bet va tik obą ir užsimanai, tada jau reikia lėkt į tuoletą, o jeigu esi ne namie, tai gailiesi, kad nenuėjai į tuoletą, kai turėjai progą, pakentėjęs vėl užsimanai, kol nepadarai to, ko nori
Aišku, čia tavo reikalas![]()
Tavo vietoj susirašyčiau su kokiu forumiečiu ir paklausyčiau kiek garso išgauna normalus stiprintuvas, tarkim vakar savo senuką 2x25 watus vaikyt užsinorėjau, tai iki galo neišspaudžiau, per garsiai pasidarė, o šiaip ant pusės padalų jau man yra garsiaiTai pagalvok, ar tikrai tau normaliam klausimui reikalingas tas 100 vatų
![]()
namie uztenka ir 10w,bet masinoje jei maziau 100w ant kanalo paprasciausiai neidomu klausyt..masinoje muzika turi vezt..t.y.grot garsiai ir kokybiskai, o tai pasiekt labai sunku ir su brangia aparatura, todel daug kas apsiriboja mazais vatais automobilyje del sunkumu su atspindziais ,vidutiniu ir aukstadazniu dazniu klykimu, priesbosio plerpimu kartu su barskanciom duru plastmasem ir t.t, o tyliai klausant bedu zymiai maziau![]()
Mano atveju, tai tikrai ne pašaliniai garsai trikdė, o tiesiog ant ausų per daug garso buvo![]()
Galbūt ir vėl neteisingai išsireiškiau, arba neteisingai mane supratoteMAN NEREIKIA 100 W RMS.
Nors su keletu forumiečių susirašinėjant dažnas sako, kad galingesnis geriau suvaldo garsiakalbius ir dėl to neprarandamas tikslumas.
Gyvenime esu turėjęs senuką Alpine (modelio nepamenu) kurio kanalo galingumas 25W. Tai tas aparatėlis taip smagiai krutindavo garsiakalbius, kad smagu klausyt buvo. Dar turėjau Simfoni stipriuką- tas irgi neįspūdingai W turėjo, bet savo atgrodavo.
Jau kai kam sakiau, kad giliai į mišką nenoriu lįsti- ten medžių per daug. Ir matosi, kad neklystu...
Štai šį savaitgalį tempsiu laidus ir kalėdoms bandysiu pasidovanoti stiprintuvą.
ir galesi 25 w garsa vaziuodamas klausyt itempes ausis su nejautriais masininniais garsiakalbiais. juokauju cia kaip kam patinka..
Bookmarks