+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 33

Tema: Stiprintuvo parinkimas komponentams

Hybrid View

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Mano atveju, tai tikrai ne pašaliniai garsai trikdė, o tiesiog ant ausų per daug garso buvo

Aktyvus Flyner is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    127

Pagal nutylėjimą

Galbūt ir vėl neteisingai išsireiškiau, arba neteisingai mane supratote MAN NEREIKIA 100 W RMS.
    Nors su keletu forumiečių susirašinėjant dažnas sako, kad galingesnis geriau suvaldo garsiakalbius ir dėl to neprarandamas tikslumas.
    Gyvenime esu turėjęs senuką Alpine (modelio nepamenu) kurio kanalo galingumas 25W. Tai tas aparatėlis taip smagiai krutindavo garsiakalbius, kad smagu klausyt buvo. Dar turėjau Simfoni stipriuką- tas irgi neįspūdingai W turėjo, bet savo atgrodavo.

Jau kai kam sakiau, kad giliai į mišką nenoriu lįsti- ten medžių per daug. Ir matosi, kad neklystu...

Štai šį savaitgalį tempsiu laidus ir kalėdoms bandysiu pasidovanoti stiprintuvą.

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Pagal nutylėjimą

ir galesi 25 w garsa vaziuodamas klausyt itempes ausis su nejautriais masininniais garsiakalbiais. juokauju cia kaip kam patinka..

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės