Kadangi nenoriu kurti naujos tėmos ir teršti forumo paklausiu čia.
Pas mane E36 sedane yra gamykliniai garsiakalbiai Nokia LPB130 ir magas Pioneer DEHP4100R, kadangi mano ausimis matyt bėgiojo drambliu banda, tai man "maža garso" Nuo senu laiku turėjau užsilikusi sena "suba" Pioneer TS WX205A. Nusitempiau laidus iki bagažinės ir pamačiau toki malonu vaizdeli, ji praktiškai visa atskirta skardomis nuo salono. Taigi pajungus rezultatas toks, kad barška numeris ir salone kažkiek padaugėjo žemu, nes jų nelabai buvo iš viso. Praėjus keliems mėnesiams ši gražu savaitgali nusprendžiau išimti galinius garsiakalbius ir taip palikti vietoj jų "skyles" kurios saloną sujungia su bagažine. Rezultate padaugėjo žemu salone, bet kažkaip pasidarė didelis kontrastas tarp žemu ir muzikos. Ir dar toks minusas, kad visa tai jungta nuo "mago" bet jau maždaug prie pusės garso pradeda negražiai bliauti kaip karvė laukuose.
Tai kilo pora minčių, pirma jų į prieki įsidėti prieki kitus garsiakalbius, pvz DLS K4 http://www.audioprojektai.lt/?id=2606 nes kaip suprantu ten stovi 10cm gamykliniai ar as klystu?? O aš nenoriu nieko pjaustyti, gaminti ir keisti salone.
Antra mintis butu tokia, kad gal keisti visus garsiakalbius į naujasnius, bet šiuo atveju pigesnius nei minėti DLS, nes nesinori investuoti kažko į aparaturą, nes tai yra tik laikinas automobilis mano rankose, veliau jis bus gryš atgal pas tėvus.
Trečia mintis kaip kraštutinumas ir priedas prie antros, palikti visus garsiakalbius kaip yra, bet yra kelios skylutes bagažinės skardose kur butu galima palangeje išpjauti mažas skylutes ir įdėti ten aukštadažnių groteles, kad bosas geriau girdėtusi salone.
Kadangi aparatūroje aš kaip žuvis pašvinkus ant sausumos, sakau gal jus kažką patarsit ar bent jau neleisit kokiu nors nesamonių pridirbti. Bučiau dėkingas už bet kokius suprantamus, protingus patarimus, jei kažkam atrodo labai durnai čia ką parašiau atsiminkim, kad ne visi gimė viska žinodami, vieni supranta vienus dalykus, kiti kitus, šioje srityje aš nesuprantu praktiškai nieko Tik noriu šiek tiek daugiau ir geresnio garso O jei turi esmės kokia muzika klausau tai dažniausia šokiu, club, mix remix ir pan
Bookmarks