nori subo su stiprium už 400 ? Į priekį šiaip pinigus reikia investuoti, kad skambėtų
sweiki esu naujokas čia tj nepykit jei ką ne taip darau perspėkit pataisysiu nu va šeip turiu gan nebloga magnetafona ir noriu daugiau muzikos vat... Tai va magnetola butu tokia ALPINE IDA-X300 su vidiniu stiprintuvu gale pakolkas stowi 2 elipses ir 2 koaksaliniai istatyti i palange apie 3cm storio bet noriu dar apie 500w/rms subo vat taj butu įdomu suzinot kaip?ir i kurias vietas reiktų sumontuoti wiska kad butu skambesys normalus,nu o pinigu suma butu apie 400lt laukiu jusu profesionalios pagalbos is anksto ačiu beje jeigu dėti suba be dežes kaip galvojat?
Last edited by edma; 2009-11-12 at 06:00 PM.
nori subo su stiprium už 400 ? Į priekį šiaip pinigus reikia investuoti, kad skambėtų
Last edited by edma; 2009-11-12 at 06:02 PM.
Mačiau pežų klube aktyvų FLI'u pardavinėja už 130
Nenoriu būt pamokslininku, bet ir lietuviškas raides pradėk naudot, ir požiūrį į įnstaliaciją keisk, pvz išmesk elipses su koksialais Priekyje kas nors groja pas tavi?
jei gali skirt dar tiek pat tai gali pasiimt jl 12w3 ir jl tma 500.1 naudotus, toks variantas tavęs tikrai nenuvils, bet reiks paieškot.
o ALPINE kaip ju subai ir stiprintuvai? geri ar geriau ju nepirkt?
neblogi, bet žiurint kurias serijas imant .
asmeniškai aš priekiu nesiskundžiu, o galas tragiškas.. norisi boso kažkiek.. sūbo nenoriu del vietos, todel lieka tik elipses arba komponentai.. kas nusimano aparatūroj daugiau ivertinkit pvz Ground Zero Radioactive GZRC 10X + stiprintuvas, kas gautųsi? ar būtų naudos, ar visgi šitie 10" mažiukai neišgelbės ir teks niokot palangę ir dėt kažką didesnio..
pinigų kalnų neturiu ir neesu melomanas, bet tikrai jaučiu, kad dabar iš galo sklinda ne muzika, o šitie komponentai pagal kainą visai tiktų.. aišku jei pasiūlytumėt kažką geriau už panašią sumą butų dar geriau..
Ground Zero Radioactive GZRC 10X
10 cm / 4" 2-way speaker system
2 Way component system
power 80 watt RMS / 120 watt max - SPL 90 dB - 4 Ohm
coated paper cone
25 mm / 1" Silkdome tweeter
5 x adjustable crossover
including grill
Kažkodėl nesitiki, jog patenkinsi savo žemų dažnių poreikį vien su komponentais, pasieškok subo kuris didelės dėžės neprašo.
P.S. nesupratau, temą pradėjo Edma o gale rašo S4ras, S4ras tu prie tos pačios temos paklausei ir sau? Nes iš žinučių galima pagalvot jog taspats žmogus tik kitu Nick'u, (pagal žinučių išdėstymą)
As čia papildomai užklausiau, tikiuosi nieko blogo. Tai pasitiklinau del tų komponentų, teks platint skyles ir dėt elipses.. Gal ką patartumėt? sūbo jokio nenoriu, nei didelio, nei mažo.. O tų elipsių visokiu buna kiek mačiau.. su skylėm, be skylių.. į ką labiau reikia kreipti dėmesi perkant? RMS? kas nuo omų priklauso? 2-jų, 3-jų juostu?
A velnias žino, elipsės toks įdomus daiktas Pas mane kitaiskos Vitek kažkada buvo, tai iš jų žemų gaudavau, pas draugą originalios stovi ir pas jas žemų užtektinai. Man rods tokiam tiklsui ir dėvėtos noname, ar originalios iš kokio auto, tiktų
Norėtųsi normalias nusipirkt, nes vistiek bus darbo įdėta i palange nemažai.. tai gerai būtų ir matmenis einamus pasirinkt, kad nereikėtų perdarinės visko iš naujo ot BMW pataupė ant aparatūros.. nelabai suprantu, kaip gali gale būti 10cm kolonėlės.. absurdas
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
finansai neleidzia
nebūtinai reikia didelių finansų darant podiumus, juos galima ir pačiam pasidaryt, tik reikia netingėt
Elipsių yra ir ne tik 6x9 matmens - yra ir tokių va:
http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_90
Nei subo nereikės ko gero - tik valgyt jom duok...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
http://www.topocentras.lt/shop/garso...listorder=desc
Tikrai maža nepasirodys, nei muzikos nei tikslumo, tiesiog barabanai
Tik va kitas klausimas kokį saliamį duosi joms valgyti.
kažkada bandziau senojoje bulkoje savo, tai nukirpus aukštus trankymo pakako
Galios turi tikrai daug, bet muzika to nepavadinčiau.
Pigiausia galia bus bušhmenai buvo senai senai 993 giga, 125w rms, galia ir laike - i muzika nepanašu.
DLS'u neturejau, bet 7x10, tai jau ant palanges nebeliks vietos
Kadangi žmogus nori tik žemo dažinio ar negeriau jam freeairas koks mažiukas?
Isuktų du visatonus 10" 8ohm į palange. Užtektų tada tada kokio paprasto stiprintuviuko kuris prie 4ohm duotų 150 - 200w ir ramu. Nes netikiu kad kiaušiniai patenkins jį pakankamai.
Free air groja į bagažinės tūrį.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Kur galima tokį subelį nusipirkt nebrangiai padoru?
Kolkas tik radau Alpine SWE-1043IB 30cm 4Ω žemadažnis FREE AIR, Kaina: 253.18 LT su PVM
Pikinė galia: 500W
Nominali galia: 150W
Atkuriamų dažnių diapozonas: 38Hz-1kHz
Jautrumas: 88.4dB/W
Varža: 4Ω
kur dar galima ieskoti? man reikia pigesnio kokio..
Tokį patį kažkas iš forumiečių pardavinėjo tik pigiau, pasieškok forumo turgelyje.
Kadangi nenoriu kurti naujos tėmos ir teršti forumo paklausiu čia.
Pas mane E36 sedane yra gamykliniai garsiakalbiai Nokia LPB130 ir magas Pioneer DEHP4100R, kadangi mano ausimis matyt bėgiojo drambliu banda, tai man "maža garso" Nuo senu laiku turėjau užsilikusi sena "suba" Pioneer TS WX205A. Nusitempiau laidus iki bagažinės ir pamačiau toki malonu vaizdeli, ji praktiškai visa atskirta skardomis nuo salono. Taigi pajungus rezultatas toks, kad barška numeris ir salone kažkiek padaugėjo žemu, nes jų nelabai buvo iš viso. Praėjus keliems mėnesiams ši gražu savaitgali nusprendžiau išimti galinius garsiakalbius ir taip palikti vietoj jų "skyles" kurios saloną sujungia su bagažine. Rezultate padaugėjo žemu salone, bet kažkaip pasidarė didelis kontrastas tarp žemu ir muzikos. Ir dar toks minusas, kad visa tai jungta nuo "mago" bet jau maždaug prie pusės garso pradeda negražiai bliauti kaip karvė laukuose.
Tai kilo pora minčių, pirma jų į prieki įsidėti prieki kitus garsiakalbius, pvz DLS K4 http://www.audioprojektai.lt/?id=2606 nes kaip suprantu ten stovi 10cm gamykliniai ar as klystu?? O aš nenoriu nieko pjaustyti, gaminti ir keisti salone.
Antra mintis butu tokia, kad gal keisti visus garsiakalbius į naujasnius, bet šiuo atveju pigesnius nei minėti DLS, nes nesinori investuoti kažko į aparaturą, nes tai yra tik laikinas automobilis mano rankose, veliau jis bus gryš atgal pas tėvus.
Trečia mintis kaip kraštutinumas ir priedas prie antros, palikti visus garsiakalbius kaip yra, bet yra kelios skylutes bagažinės skardose kur butu galima palangeje išpjauti mažas skylutes ir įdėti ten aukštadažnių groteles, kad bosas geriau girdėtusi salone.
Kadangi aparatūroje aš kaip žuvis pašvinkus ant sausumos, sakau gal jus kažką patarsit ar bent jau neleisit kokiu nors nesamonių pridirbti. Bučiau dėkingas už bet kokius suprantamus, protingus patarimus, jei kažkam atrodo labai durnai čia ką parašiau atsiminkim, kad ne visi gimė viska žinodami, vieni supranta vienus dalykus, kiti kitus, šioje srityje aš nesuprantu praktiškai nieko Tik noriu šiek tiek daugiau ir geresnio garso O jei turi esmės kokia muzika klausau tai dažniausia šokiu, club, mix remix ir pan
pirmas dalykas 16cm komponentai priekyje antra,palanges is už sedynių esančios skardos pašalinimas,padarant sutvirtinimus jeigu nori maksimalaus rezultato iš žemadažnio
Get Low
Bookmarks