Gal kas žino kur isigyti? Nes Kaune nerandu. Pasidalinkit,manau daug kam reik Krosoverių gamybai
Last edited by JoJo; 2009-11-19 at 10:04 PM.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
...............
IPod
Vamzdukas plastmasinis. Ant galų užsidėk kokias plokšteles, susivynioji. Tada su tais "užtraukėjais" suverži ir nuėmi tas plokšteles iš galų
Jau mastau kaip pasidaryt prietaisiuka sukimui
IPod
Iš medienos tokį daiktą ištekintą pasidarai,su įpjovomis ikišti užtrauktukams ir vsio
Aš tai tą plastikinį vamzdį palieku. Nes kartais reikia tokio diametro, kartais kitokio. Visokių prisitekinus reiktų turėt... Aišku gali ir ant vieno vinioti šablono. Bet, kad ritė būtų optimaliausia skiriasi diametras vidinis
Aš dbr naudoju vandens tiekimo vamzdelį,2 cm skersmens.
IPod
O tai kiek tau induktyvumo reikia ir kokio storio viela? Šiaip tik idomu
Yvairiai. ir 4 mh ir 5 mh viela 1,5mm
IPod
Paklausiau dėl to, kad labai jau mažas tas 2cm diametro vamzdukas. Ričių didelis induktyvumas, tai čia su tokio storio viela jaučiu sunku bus tiek privyniot ant 2cm
aš turiu omenį skerspjuvis.
IPod
NU manau bus smagu 1.5mm vielą susukti ant 2cm kai reikės 500~ vijų gal visdelto reikai 0,4 mH ?
As tai vyniojau dažniausia ant baltu plastikiniu el.instaliacijos vamzdeliu. Jie plonesni negu vandens ir yra didesnio skersmens.
Yra tam tikri santykiai rites išmatavimams, kurie priklauso nuo ritės induktivumo ir apviju skaičiaus.
Jei kam reikia, galiu pas save pasiieškoti.
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Nu tu mane kvailu laikai? buvau susukias ir 8 mh ir ką 4 valandos
IPod
Sorry, nedarašiau savo posto. Norėjau paraįyti, kad programulku ar formuliu turėjau, kaip apskaičiuoti
Viska jos gerai skaičiuoja, tik reikia po to su L matuokliu daviniuoti ar nuviniuoti šiek tiek
http://www.coilgun.info/mark2/inductorsim.htm pasinaudokit šituo, tik kaip rebik sake paskui reikia pasitikrint, nes vistiek atsiranda vyniojant kažkokios paklaidos Čia labai gerai pasižiūrėt kas keičiasi, keičiant tam tikrus matmenis. Ir dar taupant vielą matosi kiek reikės metrų ir panašiai. Aš tai tikiu kad tau reikia 5mH tik sakau, kad lengviau vyniot ant didesnio skersmens ir man rodos net vielos susitaupo
CoilMaestro aš naudoju ritėm skaičiuoti, kurpusus renku pagal nuotaiką nuo įrankių galvučių komplekto iki kvepalų taros. apskaičiavus optimalią ritę tauposi laikas pinigai nervai.
[/QUOTE]Aš tai tikiu kad tau reikia 5mH tik sakau, kad lengviau vyniot ant didesnio skersmens ir man rodos net vielos susitaupo[/QUOTE]
Kiek bandžiau ar plonas ar storas vidurys. vielos tiek pat. nes specialiai bandžiau.
IPod
Bookmarks