kiek atsimenu jis turi 210 w rmS? na ir ieskok ko nors apie 2,5 simto
Sveiki. Turiu as subiuka DLS W610 (10". Koki stiprintuva patartumet ne is brangiuju, kad nors kiek uzkurentu si suba? :smt041
kiek atsimenu jis turi 210 w rmS? na ir ieskok ko nors apie 2,5 simto
Užteks ir Arizonos AZ 255 kaina 379lt. RMS prie 4Ohm 2*50 tiltu 100W.Tau tikrai užteks.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
O pas jus atvaziavus galima ji pajungti mano masinoj ir paziureti kaip groja?"Artūras S" rašė čia:
Manau taip.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
jei reikia pabandymo Vilniuje sio stipro - galima pas mus, 'Audioprojektai', Ukmerges 315C.
Greiciausiai tai pas jus ir atleksiu, nes i Kauna trenktis laaabai nesinori"Robertas-G" rašė čia:
![]()
Jo pasibandyk Audioprojektuose, o aš tau jį pigiai parduosiu, sutariam ? :twisted:"joopis" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
kiek tas pigiai?kaina jo pas mumi 349lt.
299 tiks ?"Tesla" rašė čia:
![]()
Na ne, tik gero garso mėgėjai nusipelnė gyventi geriau :-D"vires" rašė čia:
Tai aš ir sakau mėgėjai, o prie ko čia pardavėjai :shock:"Artūras-M" rašė čia:
Reikia iš žydų imti pavyzdį: geriau tris kart po tris litus uždirbti, nei vieną kartą penkis"vires" rašė čia:
![]()
Teisingai, nuo šiol kainos bus savikaina+ 3 Lt. Atėjo šventė ir į Marijos žemę, skyrelį Ekonomika galima naikinti"Artūras-M" rašė čia:
![]()
Tai kam lietuviai turi vežti tuos pačius daiktus iš Rusijos, kad gali čia nusipirkti ?"vires" rašė čia:
![]()
Na matai, vokiečiai tik iki Maskvos daėjo, tai žydų Rusijoj daugiau liko, gal dėlto ir kainos mažesnės..."Artūras-M" rašė čia:
![]()
Kad visur tokios kainos kaip pas tave :-D"Artūras-M" rašė čia:
o jei po pusmecio gal kaina dar nukris? bo tokio man reiks po varzybu"Artūras-M" rašė čia:
![]()
pagyvensim - pamatysim![]()
nukrypstat nuo temos. Juk yra pardavimu skyrelis ir PM. Nors apklausa dar nebaigta, bus matyt.
Bookmarks