Žinai, aš žmonėm sakau kaip yra geriau ir tai iš praktikos, o ne iš Avtozvuko ar Avtomasterio ar dar kokio nors kito žurnalo. Ne visada tiesiai šviesiai, dažnai pasivaipydamas ir tarp eilučių.... O patikimo laidų sujungimo reikia visiem. Tipiškai dugiausia laidų automobiliuose suka signalizatorščikai, jie kartu yra ir audio instaliuotojai. Taigi susukus netinkamai kažkurią svarbesnę grandinę, automobilis netyčia nustoja važiuoti :shock: O tai jau galima avarinė situacija, nervai klientui, didelė problema instaliatoriui, nuostolis firmai ir tt. O reikia tik mažos smulkmenos - patikimai susukti laidus :lol: Ir mano supratimu, už nepatikimą sujungimą reikia bausti, nes pvz atsikračius variklio blokavimo kontaktui automobiliui esant trasoj, lenkiant kitą mašiną, kai priekyje atvažiuoja fūra, staiga automobilio variklis užgęsta .... (situacija reali, tik su Black Bug pirma versija) Man pačiam esant -20% šalčiui, Baltarusijoje vidury nakties dingo kontaktas degimo grandinėje (blokavimas), patikėk, nervų kainavo labai daug. Tik man yra lengviau, aš naktį neturėdamas įrankių, su sėdančiu akumu šiaip taip susitvarkiau ir dar pasiekiau Kijevą. O grįžęs į Kauną užkūriau pirtį savo meistram.... Ir tu dar pasakysi kad viskas px ?"boolve" rašė čia:
P.S. Pasikankinkit dar, pakentėkit mane, tuoj dingsiu iš čia ir pasirodysiu tik epizodiškai. Nauji projektai laukia![]()
Bookmarks