bet tai ijungus, nu tai krc ten neimanoma vaziuot masinoj,per daug dreba jinaj. Toks jausmas kad sulus. Ka gali del bosavyko pasiulyt, kad minkstas butu? Bet tikrai minkstas?![]()
bet tai ijungus, nu tai krc ten neimanoma vaziuot masinoj,per daug dreba jinaj. Toks jausmas kad sulus. Ka gali del bosavyko pasiulyt, kad minkstas butu? Bet tikrai minkstas?![]()
Matet filmus apie negru kvartalus, kur jie letai vaziuoja klauso hip-hopo ir dreba viskas, taip maloniai. tai taip pas mane buvo. O dabar toks astrus lyg ir siauras zemas momentais lyg kalimas gaunasi. Bandziau as viska kaitaliot ka tik sugebejau rast ta jau 3 diena dariau, rezultatai keciasi, bet vis tiek nieko panasaus neisgaunu. Jau planuonu gryzt prie JVC to paprasto, nes taip negaliu.Beda tik kad tam jvc filtru nebuvo ir prieki 10cm koaksalai zemus duodavo
tai keliant garsa auksti kentedavo, bet buvo 10x geriau nei dabar.
Melas
Mano namas apie 30 metrų nuo gatvės, langai į vidinį kiemą (į kitą pusę nuo gatvės), kai gatve važiuoja tie patys negrai tai labai puikiai girdžiu, o dar geriau jaučiu kai visos sienos, grindys ir lova dreba
Dažnai į kiemą privažiuoja čia jų, kiek teko matyt tai būna dažniausiai du swr'ai 15" arba du kickeriai kvadratiniai bet tikrai nemenki ir stock priekis. Bele tik daužo ir baubia, išvis neįsivaizduoju kaip galima tokioj mašinoj išsėdėt, ką jau kalbėt apie malonumą....
life's too short to dance with fat chick's...
krc, beda radau nemoku sutvarkyt. Gal kas naudojosi pioneer p77mp? Nes ten galima mago filtra isjungt zemiem, bet nerandu nustatymo tokio. Manuale parasyta kad per kita jungti jungiant tada turi atsirast nauju galimybiunustatymuos, o man ju neduoda.
Bookmarks