kažkaip turiu tokią nuojautą ,kad anskčiau subas ne subo dažnius grojo ,o vos ne pilną juostą ... o kai su filtrais apsikarpė ,tai ir pasidarė kietesnis grojimas
kažkaip turiu tokią nuojautą ,kad anskčiau subas ne subo dažnius grojo ,o vos ne pilną juostą ... o kai su filtrais apsikarpė ,tai ir pasidarė kietesnis grojimas
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
na radau nustaciau viska, lyg ir geriau dabar, bet vis tiek ne tasnzn man nepatinka grojimas, parduosiu sita maga ir senaji manau pirksiu, pas mane visa laik vibracija budavo ir keisdavosi, dabar kai duoda tai girdis+ automobilio detales braskancios ir tas zemas kietas toks, variau is vilniaus i kauna tai galva isiskaudejo. O suba keist kazkaip nesinori po to vel deze kita pirk, dar ir greiciausiai stipriu i monobloka reiketu keist.
O imanoma padaryt, kad pilna juosta grotu? As per nustatymus paleides per lineikas dabar full range bet vis vien ne tas pats ir subo nustatymai grotuve issijunge![]()
Pas mane taip manau ir budavo, o kai tas jau galingas zemas budavo tai tas drebejimas pakildavo ir sumazedavo, o dabar tiesiog KALA tuo metu toks stiprus.![]()
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Na man tai irgi įdomus sprendimas parduot gerą magą ir keist jį į niekam tikusį, mesk tą plaktukinį bosą ir dėk normalesnį, kaip jau minėjo jl 12w3.
galbut, as tai neisivaizduoju net, deze pirkau, nesidariau, subo pardavejas sake, kad 58l dezei paskaiciuota, deze su faziku. Gana placiu ir baigias jis per viduri kazkur tas vamzdis.
Jo jau susitariau, keisiu zemadazni![]()
Bookmarks