o tai ka man siulytumet is geru priesbosiu priekyje ir prie ko juos jungti? Kazko speju kad ne ant 450/4v2?
o tai ka man siulytumet is geru priesbosiu priekyje ir prie ko juos jungti? Kazko speju kad ne ant 450/4v2?
kaip matau mėgsti klausyt agresyvesnę muziką, tai jeigu finansai leidžia patarčiau rs audio pro komponentus.Teko būtent tokį variantą klausyt jl 300/4 ir rs audio pro, na man tikrai patiko.
Turėdamas automoblį kokias dvi dienas projektuoju sistemą.Daugiausiai laiko suvalgo subo įspraudimas. Skaičiavimai ir garsiakalbio parinkimai.Tas būtų gerai, bet dėžė nesigauna kokios reikia, kitas didelis ir netelpa fiziškai ir t.t. Dažniausiai baigiasi tuo, kad imi mažo diametro ir spaudi iš jų kas gaunasi maksimaliai. Tačiau reikia įvertinti koks bus priešbosis. Taigi pirmiausiai turi teisingai pasidaryti priekį. Siūlyčiau arba sudvejintus šešioliktukus, arba dvidešimtuką, arba 6 ant 9 elipsinį priešbosį. Bet kokiu atveju teks operuoti duris. Tokius dalykus pasidaręs jau turėsi neblogą žemą ir subas tada tik papildys visą komplektą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Kagi, aciu visiems uz naudingus pasiulymus ir komentarus
Jei kils dar klausimu, pazadu kreiptisO dabar vyks apmastymai
![]()
paklausyk ką Artūras tau bando paaiškint
cabrio ne sedanas, universalas ar hatchbekas, jis turi metaline pervarą bagažinėje, taip kad neskubėk su subu
jei nori kokybiškos sistemos, visą dėmesį skirk priekiui dabar, arba jei ne pats darysi ir nėra pinigų stygiaus, tuomet kompleksiškai žiūrėk į sistemą.
su kokybišku žemu dažniu is subo bus tikrai nemažai darbo, jei norėsi girdėt jį, o ne drebančias bagažinės skardas.
manau tų 8ukų subų bus sočiai jei kokybiškai juos instaliuos(-i), bet reikia nepamiršti prieko ir kokybiško priešbosio, nes tavo muzikai tai labai svarbu.
Jei ne pats instaliuosi, kreipkis į meistrus ir manau sulauksi (jei dar nesulaukei) protingų patarimų ir sprendimų.
sėkmės
Bookmarks