+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 22 iš 22

Tema: Komplektas, dėl pasirinkimo.

Hybrid View

Naujokas vartotojas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    39
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

O kaip šitie? Gal ką kitą patartum? Ir ar tavo siūlomi stiprintuvai geri? Kaip dėl subo? Kuom patartum jį užmaitint? Nes man čia ir yra vienas iš klausimų, jei labai brangaus stiprintuvo reikės, teks žiūrėt kašką kito.

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    62
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Tu pirmiausiai pasidaryk priekį, tada bus matyti koks subas reikalingas. Jei biudžetas mažas gali tekti apsieiti ir be subo. Žemyn normalūs komponentai gros tiek kiek subas tik kuo žemiau tuo mažiau slėgio bus. Toks tik skirtumas.

Pagal kainą mano stiprintuvai geri. Lyginant su tokiais kurie kainuoja tūkstančius tai vatų bus mažiau, tačiau kokybine prasme skirtumas didelis tikrai nebus.

SPE serija viena iš pigiausių. Gerai groja garsiakalbiai pagaminti iš popieriaus.Focal Utopija pagaminti ne iš popieriaus, bet man tiktų.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės