Gal ir ne nepakenktų kaško pasiklausyt, kad nenusivilt poto. Dabar tik taip žiūriu kas kokius atsiliepimus apie ką parašo ir lyginu ką galiu įpirkt, subas kiek skaičiau tai tik geri atsiliepimai, bet nežinau kokio velnio aparato reikėtū kad jis grotų taip kaip reikia. Komponentai, suprantu kad ne auksas, bet čia mano pirma normali planuojama sistema. Gal naiviai mąstau, bet man atrodo kad už tuos 300Lt su trupučiu visvien turėtu kaškas grot, iki šiol nieko gero neturėjau, ir niekur nieko neklausiau, bet net pas drauga kuris turėjo kaškokius komponentus, negirdėtu pavadinimu, kurie apie 300Lt kainavo ir buvo prijungęs prie kaškokio noname stiprintuvo ir kaškokio sony seno mago su mp3, ir tai grojo man daug mieliau nei kada nors kokioj nors mašinoj pas mane grojo kokie nors garsekalbiai nuo mago.
Jei galit duokit kokių nors pavyzdžių kas ištikro neblogai groja, ir kad pakaktų mantų stiprintuvų, artūro parduodamų, apgalvosiu, bet man kolkas priimtinesnis mano variantas, nebent aš perdauk tikuosi iš tų komponentų.