Na būtų tikrai įdomu pasiklausyt,gal dar kašką išgirst protingo. Aš tau paskambinsiu kurią nors dieną susitarsim ir jei galėsi susitiksim. Aš Tomas, tai turėk omenį kai skambinsiu kas toks ir su kokiu reikalu![]()
Na būtų tikrai įdomu pasiklausyt,gal dar kašką išgirst protingo. Aš tau paskambinsiu kurią nors dieną susitarsim ir jei galėsi susitiksim. Aš Tomas, tai turėk omenį kai skambinsiu kas toks ir su kokiu reikalu![]()
Opel Omegoje labai dėkingos montavimo vietos. Į panelę telpą gana didelis aukštadažnis. Galima įdėti net su 10cm flanšu. Tarp kitko gamyklinė šito automobilio akustika labai gerai groja, tik galios šiek tiek mažoka, nes pritaikyta groti nuo grotuvo. Garsiakalbiai popieriniai, jautrūs. Aukštadažnis praktiškai analogas mūsų plačiai naudojamo Visaton tw5 ir 6. Nebus lengva padaryti taip, kad tavo naujoji sistema užgrotų geriau už senają.![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Jeigu būni suvalkijoj, tai Vilkavišky galėčiau duot paklausyt sistemą be subo su priešbosiais už 144lt![]()
Mindaugas 869980106
Tai kad butų pas mane bent tie orginalūs garsekalbiai, dabar vienas aukštadažnis sudegęs , o visi kiti pakeisti į boschman koksalus(čia nupirkau su tokiais) taip kad nelabai ten kas ir groja... Omegoj jei kašką dėt, podiumai butini, nes ta skarda duru eina prie pat stiklo kai nusileidzia. O apie kuria čia vieta tiksliau panelėje kalbama aukštadažniams?
O šeip gimtinė mano šalia vilkaviškio, kai gryšiu gal pavyktu ir su tavim susisiekt ir pažiūrėt kaip ten pas tave groja![]()
Bookmarks