+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 22 iš 22

Tema: Komplektas, dėl pasirinkimo.

Hybrid View

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Jeigu būni suvalkijoj, tai Vilkavišky galėčiau duot paklausyt sistemą be subo su priešbosiais už 144lt
    Mindaugas 869980106

Naujokas vartotojas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Sostine
    Amžius
    38
    Žinučių
    44

Pagal nutylėjimą

Tai kad butų pas mane bent tie orginalūs garsekalbiai, dabar vienas aukštadažnis sudegęs , o visi kiti pakeisti į boschman koksalus(čia nupirkau su tokiais) taip kad nelabai ten kas ir groja... Omegoj jei kašką dėt, podiumai butini, nes ta skarda duru eina prie pat stiklo kai nusileidzia. O apie kuria čia vieta tiksliau panelėje kalbama aukštadažniams?
    O šeip gimtinė mano šalia vilkaviškio, kai gryšiu gal pavyktu ir su tavim susisiekt ir pažiūrėt kaip ten pas tave groja

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata vartotojas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai kad butų pas mane bent tie orginalūs garsekalbiai, dabar vienas aukštadažnis sudegęs , o visi kiti pakeisti į boschman koksalus(čia nupirkau su tokiais) taip kad nelabai ten kas ir groja... Omegoj jei kašką dėt, podiumai butini, nes ta skarda duru eina prie pat stiklo kai nusileidzia. O apie kuria čia vieta tiksliau panelėje kalbama aukštadažniams?
    O šeip gimtinė mano šalia vilkaviškio, kai gryšiu gal pavyktu ir su tavim susisiekt ir pažiūrėt kaip ten pas tave groja
    originalių paieškok, jaučiu nupirktai gerus už kokia 40 lt

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata vartotojas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ei užsuksi į Vilkaviškį duok žinoti galėsiu ir savo sis temėlę pademonstruoti

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės