Sveiki.
Padekit issirinkti komponentinius garsiakalbius i subaru legacy 2005 sedana. Durims padaryta garso vibro izoliacija. Grotuvas gamyklinis, noreciau isspaust kaip galima daugiau keiciant tik garsiakalbius.
Sveiki.
Padekit issirinkti komponentinius garsiakalbius i subaru legacy 2005 sedana. Durims padaryta garso vibro izoliacija. Grotuvas gamyklinis, noreciau isspaust kaip galima daugiau keiciant tik garsiakalbius.
http://caraudiosecurity.com/shop/pro...s_id/3999.html va variantas manau turėtu skambėti
O jei rimtai, tai bent biudžetą tam reikalui paviešink![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
brangokas sitas biski
na, iki 300Lt butu gerai sutilpti uz pora
Tokiu atveju gali būti, kad bus blogiau negu gamykliniai, arba šiek tiek kitaip. Bet kokybine prasme tas pat. Manyčiau, kad užtektų pasikeisti tik geresnį aukštadažnį.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Norint pagerinti rezultatą reikia paruošti duris (garso izoliacija) perdaryti šešioliktukų pastatymo vietas ir pakeisti garsiakalbius. Greičiausiai reiks ir filtrų, todėl 300lt yra maža suma tam reikalui net ir pačiam viską darantis.
Focal bus geriau negu hertz. Priešbosis A serijos tikrai neblogas, bet silpna vieta aukštadažnis. Jis ne toks muzikalus ir primityvokas, nors pirmas įspūdis bus, kad labai viskas gerai.Focalais ir aš galiu aprūpinti.![]()
Hertz nuo mago priesbosis normalus o aukšti visiška tragedija. O focal nėra jie lb aštrus metalas nėra ką norėt.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
kaip ir apsisprendziau, imsiu fokal![]()
Mano nuomonė tikriausiai nepadės, bet pats turiu MB QUART DSG 216 ir esu patenkintas. Mokėjau 400lt.
as 320lt uz focal kit-165-a1
geri foca už savo kainą, jau ne pirmi metai pas mane akustika šios firmos o ir modelių pribandžiau. Klausant sintetinę muziką Access serija puikiai atgroja savo pinigus ir aukštadažnis taikant į šią kategoriją kainų nėra jau labai prastas kaip sakoma, aišku jei su rimtesne muzika, tai bėdos bus, daug priklauso nuostipro, o midbasas smagus turi ir jegos, bet reikia jį neblogai apiforminti, nes gali nusivilt rezultatu jei bus nors kiek kliūrkų
labai atsiprašau už Offtopic'a bet nesusilaikiau![]()
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=9960
![]()
ar tame poste nebuvo kitokios info kuri papildo šitą pasakymą, kuris kai kam nepatiko? manau žmonėms kurie nelabai ką nusimano ir perka komplektą, šis apibūdinimas tikrai patiko, pachmielnas tavo kabinėjimasisnenervuok juodasis skorpione
Last edited by mindosy; 2009-12-28 at 01:27 PM.
Bookmarks