Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
pjaut ,pjauna ką tik nori tik reikia turėt savo brėžinuką autocadinį nežiznu kaip pas juos staklės bet kur aš dirbau tai pjaudavom iki 40mm storio plieno lakštus pjaunant storesnius gaunasi gan didelė paklaida eina į konusą . Aliumą, bronzą ,varį pjauna be problemų su oru metalą geriau turėt savo jo galima nusipirkt metalo supirktuvėse ,nes jei pirkt iš specializuotu parduotuvių kainos nežmoniškos ir mažais kiekiais neparduoda .štai mano 5 minučių darbas pagamintos grotelės![]()
tik nesakyk kad tokias dėsi ant savo mašinos![]()
groja kaip iš kibiro
tai čia ant mano mašinos ir uždėtos ,tiksliau buvo uždėtos bet juokingai pasirodė ,tai kelias dienas žmones pajuokinau ir nuėmiau![]()
Bookmarks