+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 33

Tema: Kiek išloščiau galios perdares filtrus?

Hybrid View

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nu tu čia įdomiai užklausei junk tiesiai neprarasi galios jei filtras pirmos eilės tai geriau nieko ir nepadarysi, galios neprarasi aktyviu filtravimu.

Spėju nelabai vienas kitą supratom Apie aktyvų aš visai nekalbu. Tiesiog dbr yra pajungta viskas su pasyviais filtrais, bet stiprintuvas - keturkanalis. Galvoju gal persidaryti filtrus ir pasijungti pasyviai biampingu.

Tokie pamąstymai atsirado, nes dbr neužtenka stiprintuvo galios. Tik sakau gal net neverta žaisti, gal ir paskuj man jos neužteks. Nors kiek žinau, bent aktyviai jungiant tokį komplektą galios - sočiai. Tai įdomu ar piščialka su savo rezistoriumi tiek suvalgo ar aplamai pasyvus filtrai. Tiesa gal tam stiprintuvui reikia nemažai laiko apšilti? Aš jam prasigroti teleidau kokį 20min.

Jungiu RS Pro + Q100X.

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

teoriškai bi-ampingu gros garsiau ... neaišku tik ar tiek garsiau ,kad garso lygio užtektų
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Manau, kad su stiprintuvu ir jo galia yra viskas tvarkoje. Saugikliai ne patys mažiausi, taigi problema turėtų glūdėti temos autoriuje.

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Taigi ten A klasė, saugikliai ir turi būti ne patys mažiausi
    Gamintojas rašo 25 genesis vatai.
    Ir jeigu neklystu 50 typical wats.

JL'o 75 vatų man kaip ir užteko, taigi nesutikčiau, kad problema manyje

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

A klasė tai yra pilnai lempinis stiprintuvas. Gal A-B. Jei trnzistorinis tai dėl to, kad praviri tranzai galios nepadidėja. Automobiliniui stiprintuvui 50W kanalaui yra pilnos akys. Tavo problema yra kitur.

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Nu čia ne aš sugalvojau, ant pačio stiprintuvo užrašyta "Class A". Aš sutinku, kad užtenka 50W per akis, tačiau su salyga, kad visi tie vatai gros (bus kokybiški). Šiuo atveju nuo pusės gain'o, jis jau kokybiškai nebegroja, taigi gaunu po kokius 25 vatus. Atimkim nuostolius atsiradusius filtruose ir kas lieka?
    Daugiau neįsivaizduoju kur gali būti problema. Ir čia ne mano fantazijos, žinau ką tie garsiakalbiai gali ir aš noriu bent 2/3 jų išnaudoti.

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Reiškia paduodi netinkamą signalą ir stiprintuvas labai anksti atsiremia į stogą. Reiškia ne jis kaltas ir tikrai ne filtrai. Nebent kas nors tuos filtrus patiunino artyn link trumpo.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės