Imesk foto iš abiejų pusiu. Pas mane namie guli rs krosoveriai tai abu kondensatoriai po 3,3 UF.
Imesk foto iš abiejų pusiu. Pas mane namie guli rs krosoveriai tai abu kondensatoriai po 3,3 UF.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Žinok dabar be mašinos gyvenuNebent už kokios savaitės
Gal pas tave nuo SPL? Žinok duodu daug procentų, kad ten tas didesnis yra 4,7 supreme
juodas.
nuo pro lygtais,kur nauji 2500 kainuoja. Tai tas juodas 3,3 ir baltas 3,3. Tokie aukšti kaip pas tave.
IPod
Originalius filtrus galima perdaryti, kad būtų Bi Amping. Tiesiog reikia surasti kur bendras maitinimas ir jį nutraukti. Po to padaryti papildomą pajugimą. Filtrai nuo kitų garsiakalbių greičiausiai nebus gerai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Tai pas mane ir yra orginalūs filtrai, tik keistos varžos, nes su orginaliom šiek tiek spiegė pisčialka (nesuderinti jautrumai buvo). Ir suprantu, kaip juos perdaryti, kad pasijungtų bi-ampingu.
Todėl ir klausiu, kiek iš to laimėčiau galios, ar verta žaisti. O paprastai pertraukti platos nesinori. Vizualiai gražiai atrodo tie filtrai ir nesinori jų gadinti. Nors paskuj reikaluj esant ten ant tos kitos puses galima užvarvinti lydmetalio ir tiek. Nu bet visvien sugadintas daiktas gautūsi.
Reikia išsilituoti viską, ir atskirai ant kitos platos pasijungti, su atskirais įėjimais. Išmesti varžas ir jungti bi-ampingu. Bet jeigu sakot, kad čia kažkur kitur problemos, tai gal ir kitur ieškoti sprendimo. Nors tiesą sakant neįsivaizduoju kur. Kal tiesiog reikia leisti tam stiprintuvui normaliai prasidirbti.
Nu žodžiu laukia dienelė garažeJeigu ką, kreipsiuosi
![]()
eik ,eik ... rs pisčialkos spiegė nuo nesuderinto jautrumo ... jau greičiau spiegė kažkurioj vietoj rezonansą pasigavę nuo aplinkos ,negu nuo jautrumų skirtumo ... nieko jos ten nespiegia ,dėjau draugelui groja kuo puikiausiai ir garso lygis tikrai neblogas ,kaip nuo dvijuosčių komponentų
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Šeip čia,kur tu rodai naujasni filtrai. http://www.maxaudio.com.my/images/up...nce_Series.jpg Pas mane tokie.
IPod
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Nu, kad pas mane abu juodi mundorfo kondesatoriai... http://www.rs-audio.de/deutsch/produ...o/images/6.jpg
Ir kogero, kad vienas 3,3uFNes iš nuotraukos, tai taip pat atrodo, tik pas mane uždėta didelė visatono varža
![]()
Bookmarks