+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 33

Tema: Kiek išloščiau galios perdares filtrus?

Hybrid View

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

eik ,eik ... rs pisčialkos spiegė nuo nesuderinto jautrumo ... jau greičiau spiegė kažkurioj vietoj rezonansą pasigavę nuo aplinkos ,negu nuo jautrumų skirtumo ... nieko jos ten nespiegia ,dėjau draugelui groja kuo puikiausiai ir garso lygis tikrai neblogas ,kaip nuo dvijuosčių komponentų
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Šeip čia,kur tu rodai naujasni filtrai. http://www.maxaudio.com.my/images/up...nce_Series.jpg Pas mane tokie.
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata Gincė rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    eik ,eik ... rs pisčialkos spiegė nuo nesuderinto jautrumo ... jau greičiau spiegė kažkurioj vietoj rezonansą pasigavę nuo aplinkos ,negu nuo jautrumų skirtumo ... nieko jos ten nespiegia ,dėjau draugelui groja kuo puikiausiai ir garso lygis tikrai neblogas ,kaip nuo dvijuosčių komponentų

Tai užtai ir sakau, kad problema ne prietaisuose, o temos autoriuje .

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Nu aš negirdėjau, kaip orginaliai groja, bet dbr dėl garso lygio tikrai viskas gerai. Ir nematau aš čia tame jokios problemos. Nuo netvarkingos varžos netvarkingai gros piščialka. Midbosas čia prie ko?
    kaip jau sakiau, su galingesniu stiprintuvu galios užteko, su silpnesniu neužtenka. Ir nereikia čia vartyti manęs. Patys geriau įsiskaitykit ko yra klausiama. Nes klausiu ar verta perdarinėti filtrus, o po kokiu 15 postų pasakote, kad neva "filtrus galima nesunkiai perdaryti ir pajungti bi-ampingu", tai ar ne apie tai aš ir kalbėjau?
    Šitų garsiakalbių su šitais filtrais klausėsi daug žmonių. Tarp jų buvo ir tokių, kurių klausa aš neabejoju. Ir kažkodėl nei vienas nepasakė, kad nesuderinti garsiakalbių garso lygiai.

Taigi esu dėkingas už norą padėti, o replikas, kad kažkas man su galva negerai, pasilikit sau. Jeigu labai jau norite įsitikinti ar aš toks nevisprotis, galim susitikti, pasiklausysit... Ir kas jeigu ten su tais filtrais viskas tvarkoj?

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Tai tu pats neistengi net suprasti kas tau norima pasakyti. Jei filtrai ir stiprintuvas originalūs ir niekas į juos nelindo, tai garantuotai problema kitur(ką kartoju jau trečią kartą). Aukštadažnis galiai neturi jokios įtakos. Nebent mikro kas iš esmės nekeičia tavo situacijos. Bi Amping visada geriau, gauni kokybės. Apie tai net neverta klausti šimtą kartų čia apie tai kalbėta.Su stiprintuvu kuris turi 30 ir 20A saugiklius garso automobilyje turi užtekti. Su silpnesniais užtenka. Internetu apendicitą labai sunku kitam išoperuoti. Esi suivėlęs savo ūkyje ir pagal tavo problemo nupasakojimą man atrodo, kad pats nežinai kaip turėtų groti, neturi atskaitos taško ir todėl blaškaisi. Čia aš be piktumų.

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai tu pats neistengi net suprasti kas tau norima pasakyti. Jei filtrai ir stiprintuvas originalūs ir niekas į juos nelindo, tai garantuotai problema kitur(ką kartoju jau trečią kartą). Aukštadažnis galiai neturi jokios įtakos. Nebent mikro kas iš esmės nekeičia tavo situacijos. Bi Amping visada geriau, gauni kokybės. Apie tai net neverta klausti šimtą kartų čia apie tai kalbėta.Su stiprintuvu kuris turi 30 ir 20A saugiklius garso automobilyje turi užtekti. Su silpnesniais užtenka. Internetu apendicitą labai sunku kitam išoperuoti. Esi suivėlęs savo ūkyje ir pagal tavo problemo nupasakojimą man atrodo, kad pats nežinai kaip turėtų groti, neturi atskaitos taško ir todėl blaškaisi. Čia aš be piktumų.
    Turiu aš tą atskaitos tašką. Ir buvo lysta ir prie filtrų ir prie stiprintuvo. Ir man atrodo, kad tas lindimas žalos ten nepadarė. Whatever, ačiū už pagalbą.

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Pagal nutylėjimą

prieisi prie to kad pasikeisi stiprintuva i galingesni ir nereiks sudeliaut galvojan kaip garso lygi isspaust is bevacio stiprintuvo

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

kaip suprantu jau 300/4 pakeitei į genesį?

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata DEIVISC rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    prieisi prie to kad pasikeisi stiprintuva i galingesni ir nereiks sudeliaut galvojan kaip garso lygi isspaust is bevacio stiprintuvo

Bėda tame, kad aš žinau, kad tas stiprintuvas turi pakankamai galios (bent jau aktyviai jungiant). Tai ir neskubu jo keisti. Pirma reikia jį "pasistatyti" normaliai, o tada jau žiūrėsiu

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

iš kur internetu žinot kaip grojo pas tave anskčiau ir dabar ,nupjauk tą takelį ir paleisk bi-ampingu ir girdėsi skyrtumą tarp garso lygio padidėjimo
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės