+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Nu aš negirdėjau, kaip orginaliai groja, bet dbr dėl garso lygio tikrai viskas gerai. Ir nematau aš čia tame jokios problemos. Nuo netvarkingos varžos netvarkingai gros piščialka. Midbosas čia prie ko?
kaip jau sakiau, su galingesniu stiprintuvu galios užteko, su silpnesniu neužtenka. Ir nereikia čia vartyti manęs. Patys geriau įsiskaitykit ko yra klausiama. Nes klausiu ar verta perdarinėti filtrus, o po kokiu 15 postų pasakote, kad neva "filtrus galima nesunkiai perdaryti ir pajungti bi-ampingu", tai ar ne apie tai aš ir kalbėjau?
Šitų garsiakalbių su šitais filtrais klausėsi daug žmonių. Tarp jų buvo ir tokių, kurių klausa aš neabejoju. Ir kažkodėl nei vienas nepasakė, kad nesuderinti garsiakalbių garso lygiai.
Taigi esu dėkingas už norą padėti, o replikas, kad kažkas man su galva negerai, pasilikit sau. Jeigu labai jau norite įsitikinti ar aš toks nevisprotis, galim susitikti, pasiklausysit... Ir kas jeigu ten su tais filtrais viskas tvarkoj?
Tai tu pats neistengi net suprasti kas tau norima pasakyti. Jei filtrai ir stiprintuvas originalūs ir niekas į juos nelindo, tai garantuotai problema kitur(ką kartoju jau trečią kartą). Aukštadažnis galiai neturi jokios įtakos. Nebent mikro kas iš esmės nekeičia tavo situacijos. Bi Amping visada geriau, gauni kokybės. Apie tai net neverta klausti šimtą kartų čia apie tai kalbėta.Su stiprintuvu kuris turi 30 ir 20A saugiklius garso automobilyje turi užtekti. Su silpnesniais užtenka. Internetu apendicitą labai sunku kitam išoperuoti. Esi suivėlęs savo ūkyje ir pagal tavo problemo nupasakojimą man atrodo, kad pats nežinai kaip turėtų groti, neturi atskaitos taško ir todėl blaškaisi. Čia aš be piktumų.![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
prieisi prie to kad pasikeisi stiprintuva i galingesni ir nereiks sudeliaut galvojan kaip garso lygi isspaust is bevacio stiprintuvo
kaip suprantu jau 300/4 pakeitei į genesį?
iš kur internetu žinot kaip grojo pas tave anskčiau ir dabar ,nupjauk tą takelį ir paleisk bi-ampingu ir girdėsi skyrtumą tarp garso lygio padidėjimo
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Bookmarks