Oba, o čia tai kieta ranka :shock:"KirviZ" rašė čia:
Kadangi mane paskyre sio skyrelio moderatoriumiu pateikiu kai kurias taisykles. Veliau ju atsiras daugiau
1. Visi asmeniskumai, giliai nukrype nuo temos, bus grieztai trinami.
2. Prasome daug nesikeikti arba isskirtiniais atvejais naudoti zvaigzdutes ***
3. Prasome padeti nieko neismanantiems, arba ismanantiems nepakankamai. Tik dalindamiesi patirtimi zengsime zingsni tobulybes link :!:
Oba, o čia tai kieta ranka :shock:"KirviZ" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
dede kirvi.. kodel taisykles prie stiprintuvu? :/ kaip sei visagalis perkelk ta tema i tinkama viea ir ishtrink mano zhinute.
............. Atsiimu zhodzhius, neisigilianau i visa reikala pakankamai....
Moderatorius savam kieme tvarkosi kaip jis nori. Tai visuose forumuose priimta šventa taisyklė."boolve" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
as moderatorius tik skiltyje ,,Stiprintuvai". Busiu ne visagalis, o tiesiog priziuresiu, kad butu rasoma i tema, o ne i pievas"boolve" rašė čia:
Kaip bebutu gaila viso foruma nebutu imanoma sutvarkyti, primena New York'o savartyna :-D
Tautai reikia kieto kirvio, galas blevyzgoms :!:![]()
Šiaip aš už, bet labai jau bauginančiai tos taisyklės skamba, jaučiu, apie stiprintuvus temų sumažės...![]()
blevyzgu sumazes tikrai. O priklausomai nuo jusu balsavimo, gal ir reklamos. Nes tas atvaziuok ten atvaziuok sen parduosiu uz tiek ar uz aniek kartais taip nusibosta...
sios taisykles galejai ir nerasyti nes cia ir taip niekas nesikeikai"KirviZ" rašė čia:
Bookmarks