Aš manau, kad negali. Reklamai yra numatyta atskira sritis. Man asmeniškai visą laiką kliuvo gryni vadybininkai, komersantai ir tt. Visi dalyvaujantys žinoma gali argumentuotai įkišti vieną kitą nuorodą ar dar ką nors į savo svetaines ir tuo baigti. Tačiau tokie dalykai kaip atvažiuok pas mane ir tt, man primena turgų ir kelia pyktį. Forumo idėja buvo suburti nekomercinį bendravimą, kuris orentuotas į auto audio sportą, švietėjišką veiklą. Deja, kažkurie asmenys to suprasti nenori. Sutinku, kad ne profesionalam yra patogu čia užmegsti kontaktą, gal būt rasti konkretų sprendimą sau. Tačiau mano manymu jie tai gali padaryti parašę PM ir yra ne etiška, kai labai dažnai matai pasiūlymus atvažiuoti, pasiklausyti ir tt. Lai gerbiamieji profesionalai kviečia savo asmeninėse ar firmos svetainėse į svečius, o čia laikosi bendro etiketo."KirviZ" rašė čia:
Kiekvienas dalyvis gali turėti signature, avatarus ir tt. Ten yra koordinatės, kur susidomėjęs neprofesionalas gali kreiptis, jeigu turi asmeninio pobūdžio klausimą. Mano požiūriu, šis forumas jau baigia pavirsti į www.omnitel.net/skelbimai filialą.
Taigi man atsibodo kariauti su vėjo malūnais, todėl daug paprasčiau yra išeiti į pensiją
:shock:
Bookmarks