kas butu geriau dėtis į mašinėle passat B5 ar originalų magą gama/beta V plius CD keitiklį ar kokia alpine magiuką už kokia 200-300lt?
mintis todėl yra kad kai originalus magas bus tada ramiai sau miegi naktį autio palikęs kad ir slabitkės vidurį.
kas butu geriau dėtis į mašinėle passat B5 ar originalų magą gama/beta V plius CD keitiklį ar kokia alpine magiuką už kokia 200-300lt?
mintis todėl yra kad kai originalus magas bus tada ramiai sau miegi naktį autio palikęs kad ir slabitkės vidurį.
na už 300lt manau rasi kažką tikrai geresnio už "stockini" magelį.. o dėl vagimo šiais laikais vagia viską.. o jai tavo poreikiai nėra dideli ir tave tenkina esamas magelis tai pasiliknėra jie tragiški... pas motina 2000metų vw polo stovi gamyklinis ir ištiesų jis 100kart geriau groja už pas mane esančiame golfe seną philipsą
![]()
už 300lt galima paimt pakankamai padorų magą, aišku naudotą, tik reikia paieškot, jis gros tikrai geriau nei originalus, o dėl vagimo tai jau sakė, jog vagia ir originalius kasetinius.
Iš komentavusiu bent žino kaip jis groja? Aš puse metu pravažinėjau groja puikiai jis,butent šitas kaip nuotraukoja,su tokiu radijatorium. pas šita tik modeli toks,radijatorius.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/fil...61518_2024.jpg
Ps Imk ir nesuk galvos.Turi 2 poras linijiniu išėjimu,tad nebeda bus su stiprintuvu.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Nu tai manau musu garso supratimas skirtingasYra kas klausė ir nustebo.
IPod
Pasakojat nesąmones.jai pas ji org garsiukai,tai kam jam traukinėt ir sukt galva? O šitas kur rašiau yra sony gaminys,detale japan,kondai elna ir t.t jis naujas su pvm kainuoja virs 2000 lt.Aš tikrai isidečiau originalų grotuvą ir nesukčiau galvos.Kaip kad pusmeti tai ir dariau,palieki ir dzin
IPod
Vienam kartui išeitu![]()
IPod
tai aš dbr irgi nusipirkau neperseniausiai ta mageli betaV bet cd keitiklis kurį turiu netinka jam tai nervas jama jauciu protokolai skirtingi...
jo pas mane originalūs garsiukai bet keleivio jau plerpti pradėjo tai keisiu į komponentus pavasarį kai atšils orai
tik kodėl tas klausimas iškilo nes pas beta tai linijinis tik vienas (tiek šakotuvai linijinių čia spėju bloga mintis) o aš noriu jungti 4ių išėjimų stipreką komponentam ir bosui stiprą ir bosą jau turiu, tai lieka arba ta beta magą parduot ir pirkt kitą arba tada ieškotis CD keitiklio.
Šakotuvai nėra jau labai blogai, jei nėra iš ko rinktis.
Aš asmeniškai pats susilituoju iš normalaus laido ir niekas nenukenčia.
IPod
Šakotuva ir su lituokliu![]()
IPod
bet tai idomiai čia taip gaunasi tie šakotuvai tada kaip zinoti kad signalas pasidalins būtent 50ant50 o nenueis pvz viena atšaka daugiau o kita mažiau...![]()
jei gerai sulituosi tai siglalas eis pagal fiziką ... pasidalins lygiai
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
tai reiškiasi reikia tą vieną laidą lygiai lygiai perpjauti per puse, nes fizika ne ta sritis kurioje kietas buvau mokyklėlėj...
bereikia nieko pjaut . žiūrėk savo piešinį : ateina trys laidų galai ... sudedi visas tris vidurines gyslas į krūvą ir sulituoji ,po to izoliuoji ir sudedi visų trijų laidų šarvus į krūvą ir sulituoji ir po to izoliuoji ar termo kembriku aptrauki ir viskas
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Bookmarks