+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 20 iš 20

Tema: Keistas terminas: "........atgroja savo pinigus......."

Hybrid View

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Pagal nutylėjimą

nu mano nuomone, sakant šį terminą, reikia turėti omeny štai ką: šioj kainų kategorijoj, šis daiktas yra tikrai geras ir už tuos pačius pinigus kokybiškiau (arba, kaip tu sakai, pilnai) veikiančio daigto nenusipirksi

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata manacas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nu mano nuomone, sakant šį terminą, reikia turėti omeny štai ką: šioj kainų kategorijoj, šis daiktas yra tikrai geras ir už tuos pačius pinigus kokybiškiau (arba, kaip tu sakai, pilnai) veikiančio daigto nenusipirksi
    Tai ir reiktų gilintis ne į kainų kategoriją, o kaip ir ką galima su juo padaryti. Koki jo trūkumai, privalumai. O daiktų, net ir brangių, be trūkumų nebūna.

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Pagal nutylėjimą

Na pigus daigtas turi daug daugiau trūkumų, nei brangus, to niekas nenuginčys

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Man asmeniškai ta frazė senai užkliuvus. Ji yra nieko nepasakanti ir tiktų tik perkant Aleksoto turguje. Be to dar ji ir gramatiškai neteisinga. Kokią nors skolą galima atidirbti, o kaip galima atgroti pinigus? Nors man ta daugiausia kliūva , tą frazę daudojant, nieko nepasakymas. Paprastai klausiantysis nori išsamesnio apibūdinimo ir daugiau informacijos.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Man asmeniškai ta frazė senai užkliuvus.
    tikrai užkliuvo ar tik šeip ginčų pasiilgai?

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Man tas išsireiškimas užkliuvo irgi šiandien,kai skaičiau postą apie nupirktus rainbow komponentus,ir ne pirmas kartas.Manau jis daugiau gluminantis nei kažką gero pasakantis,žodžiu dviprasmiškas.Čia nesuprasi,nei kaip tie komponentai groja (ar muzikalūs,ar galingi spl prasme...),skamba maždaug kaip 'pusė velnio' ar 'px' liaudiškai tariant...Manau naudingiau būtų nepatingėt ir parašyt savo įspūdžius klausant šiuos komponentus vienoje ar kitoje sistemoje (jei ne vienoje dar geriau,būtina pavardint kitas sistemos dalis).Ir nereikia čia kosminių išsireiškimų tokių kaip 'trūksta oro' ar pan...Jei jau patarinėjam mažai išmanančiam tai reikia ir pateikti paprastai...suprantamai.Tada bus nauda iš tokių bereikšmių temų (ką dėtis į tą ar ką dėtis į aną mašiną),bus savotiška ,bet naudinga info bazė apie audio gaminius...Tai tiek

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Citata manacas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Na pigus daigtas turi daug daugiau trūkumų, nei brangus, to niekas nenuginčys
    Kad sakyčiau atvirkščiai - brangaus trūkumai akis bado, o pigus visvien mažai tevertas, galima jam ir atleisti...
    Ir aplamai - kuo pigesnis, tuo labiau savo kaina atgroja vadinasi...
    Is esmes aš palaikau Artūro poziciją.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės