+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 20 iš 20

Tema: Keistas terminas: "........atgroja savo pinigus......."

Hybrid View

Naujokas chiortas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2010
    Žinučių
    43

Pagal nutylėjimą

as manau, kad sitas posakis nors ir gramatiskai neteisingas, bet jis butent apibudina daikto verte uz pinigus. Ir kam nepatinka gali tiesiog ignoruoti ji, bet bent jau kiek man teko ziurineti forumus tai daug kur buna vertinimas "value for money". ir kad atgroja savo pinigus tai turi omeny butent, kad daiktas yra vertas isleidziamu jam pinigu. ir zinoma kaip kam, bet man sis posakis yra 100% priimtinas

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Ir vėl grįžtam prie to, kad šiuo pasakymu niekas nepasakoma. Kaip ta daikto vertė nustatoma? Kas man vertės neturi kitam gal visai priimtinas dalykas. Gaunasi visiškas subjektyvumas ir todėl manau toks terminas nturėtų būti vartojamas.

Naujokas chiortas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2010
    Žinučių
    43

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ir vėl grįžtam prie to, kad šiuo pasakymu niekas nepasakoma. Kaip ta daikto vertė nustatoma? Kas man vertės neturi kitam gal visai priimtinas dalykas. Gaunasi visiškas subjektyvumas ir todėl manau toks terminas nturėtų būti vartojamas.
    na, gal ir visiškas subjektyvumas, bet juk daniausiai forume ir yra klausiama žmonių nuomonė. be subjektyvumo neįmanoma nustatyti ar daiktas apskritai vertas dėmesio. o čia kalbama apie daikto vertę tam tikrose kainų kategorijose. NIEKAS nesiginčija, kad tai yra subjektyvu, bet 90 procentų informacijos šiame forume yra subjektyvi, net jei tai iš patyrusių žmonių lūpų, tai nepaverčia tos informacijos objektyvia.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės