+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 23 iš 23

Tema: 2ohm ar 4ohm

Hybrid View

Naujokas jeyjey is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    36
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

Kad nekurti naujos temos norėčiau paklausti kiek omu pas mane gaunasi žodžiu turiu Rockford Fosgate P3D412 12" 500RMS. Yra dvi rites 4 ohms. Ruperis įdėtas dėžeje ir kiek per alsuoklio skylę pamačiau, tai rites buvo sujungtos lygtais + su + ir - su - ir iš vienos rites išeina laidas į dėžės išorę (laidų jungtuką). Tai mano nuomone čia bus 2 omai? Kokį stiprintuvą siūlytumėt?

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata jeyjey rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Kad nekurti naujos temos norėčiau paklausti kiek omu pas mane gaunasi žodžiu turiu Rockford Fosgate P3D412 12" 500RMS. Yra dvi rites 4 ohms. Ruperis įdėtas dėžeje ir kiek per alsuoklio skylę pamačiau, tai rites buvo sujungtos lygtais + su + ir - su - ir iš vienos rites išeina laidas į dėžės išorę (laidų jungtuką). Tai mano nuomone čia bus 2 omai? Kokį stiprintuvą siūlytumėt?
    taip tavo jungimas lygus 2ohm

Naujokas jeyjey is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    36
    Žinučių
    35

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    taip tavo jungimas lygus 2ohm
    Dėkui už atsakymą verta jungti su tokiu vibe monobloku? http://www.autogidas.lt/skelbimai/-k...-15438871.html

Arba su ALPINE MRD-M500.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės