patikėk, niekas nerašys litanijos apie krosus.
sveiki, jai nuspresčiau rinkti komponentinę sistemą iš atskirų 3juostų,pagal kokius parametrus man reik ieškoti krosoverių tai sistemai.gal galit kas jei netingit visą politiką paiškint?![]()
patikėk, niekas nerašys litanijos apie krosus.
reikia skaičiuoti ir darytis pačiam, arba sumokėti $ ir tegul daro tas kas išmano.
kiek toks malonumas kainuotu, padaryti krosus? mazdaug
manau daugiau nei tavo akustika kainuos. Gal geriau paimk 6kanalį stiprą ir 3 juostį aktyvų filtrą?
paaiškink jai gali apie tą aktyvų filtrą?
Tai toks pat filtras kaip stovi stiprintuvuose, tik su daugiau galimybių. Gali dar panaudoti skaitmeninius kurie būna kai kuriuose grotuvuose.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
tai kiekvienam garsiakalbiu to filtro reik, ar jis būna tik vienas tik su daug ijejimu?
Pilieti, pirma pagooglink, paskaityk vilkipėdiją kitaip tariant pajudink ušpakalį sužinant elementarius dalykus, nes čia niekam neigomu kalbėti apie kas yra pasivas kas yra aktivas, va kalbėti apie privalumus ir teukumas jau kitka. Sekmės Ieškant.
Dėl krosu galiu pasakyti taip trijų juostų krosoveris (pasivinis) su normaliom, gal net gerėsnemis detalėm kainuos apie 500-600 litų, čia darant pagal turimus gariaklbius, o ne perkant gatava.
tai manau visa sistemą dėvėtą galima rasti uz krosu gamybos ir garsiakalbiu kaina, ir nereiks nieko nei komplektuot ir ieškot.
na tai aš tada ieškosiu visos sistemos, dėkui uz pasisakymus.
o gamykloje krosus robotai renka gal, ponas šerlokai? juokauju, aš tik pasidomėjau ir nusprendziau kas man priimtiniau
viena yra pagal gatavą schemą sulituot detales ,o kita yra žinot garsiakalbių parametrus ,pagal juos skaičiuot ir viską derint tarpusavyje ,kad gaut daug maž tenkinantį rezultatą ant plokštės ir dar paskui perderint viską po perklausos automobilyje
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
bet tam krose tik kelios ir keli kondikai
jeigu trijuostė sistemai pirmos eilės filtrai, tai vienam filtre pagal nutylėjima turėtų būt 2 ritės ir 2 kondikai, jei antros dvigubinam skaičių - 4 ritės ir 4 kondikai, trečios eilės jei neklystų 6 kondikai ir 6 ritės, 4 eilės po 8 viso gėrionu va primetant apytiksles normalais dalių kainas ir suma gaunas arti 500
![]()
is trecios eiles turbut garso kokybes nebelieka visai![]()
Ir su pirma eile yra ką veikt kolegos,ir dar kaip yraŠtai kaip atrodo mano pirmos eilės nuoseklus filtras dvijuostei sistemai
Reguliuojamos varžos yra gerai, bet dar geriau žalios ar mėlynos, ar į jas panašios.![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks