priekio nebus???
sveikinorėčiau patarimo, į koky stiprintuvą dairytis, kuris labiausiai tiktu komponentams. jei kils klausimų tai komponentų dar taip pat neturiu, todėl jei nesunku patarkit kokie geriausiai atlieka savo darbą, kokybės ir kainos santykis kurių geriausias
bus dedami i galą, taigi koky komplektą pasiulytumėt stiprintuvas + aukštadažniai.
priekio nebus???
stiprintuvas + akštadažniaigale yra sukomplektuotas sūbas su stipreku, todėl reikia aukštų. priekyje kolkas paliekama originali aparatūra (kol atsiras laisvų lėšų), o vėliau bus dedami priešbosiai ar kažkas panašaus
dabar noriu davest galą iki gero rezultato, o tam trūksta aukštų, o kaip suprantu jiems neužtektų maitinimo nuo mago, tad butų gerai parinkti ir stipreką.
žinoma galvojant apie ateiti, butų geriau parinkti stiprintuvą, kuris veliau patemptų ir prieky![]()
jau žmogau nusišnekėti ir vaikščioti klystkeliais pradedi... jeigu gale yra subas reiškia ten daugiau NIEKO nereikia, o ypač vien aukštadažnių nuo stiprintuvo (nebent tau galinius keleivius kankinti patinka)
jeigu nori gero rezultato, tai galą palieki ramybėje ir užsiimi priekiu
na jūs gal geriau žinot, bet kalbant apie tuos pačius keleivius, tai man pačiam atsisėdus į mašinos galą kur yra tik bosas, ir jausti tik trankimą per kepenis, o dainos žodžių ne, tai tokia ir muzika tada...
visišką nesamonę sugalvojai, siūlau pasidaryt normalų priekį, gale palikt tik subą, ir nereiks čia 10 kartų keist viską, priekiui uzteks 2kanalio stipriaus, ir dvikomponentės garsiaklbių sistemos
Trankymas per kepenis ir klyksmas į ausis, variantas super valstybės paslaptims išgauti
Juk gale sėdi ne tu, tai neprotingiau būtų žiūrėti, kur tau patogiau bus? o protingam muzikos klausimui (kur subas nebando sulankstyt bagažinės dangčio) pilnai aukštų dažnių užtenka ir nuo priekio![]()
na gerai, tada pradėsiu nuo priekio, jei kažko trūks betkada galėsiu isidėt i galą.. taigi kas labiausiai tiktų į priekį? beje pas mane bėda, jog standartinės kolonėlės 13cm, spėju nedarant podiumų nieko gero neišgausiu?
skelbimu skiltyje rasi gerus 13cm MBquart komponentus, jai nenori uzsiimt su podiumais manau jie tau bus kaip tik, beto ir kaina gerašeip aišku 16tukai butu geriau, bet čia priklauso nuo paties tavo poreikių. ir be to tavo sistemoje yra subas
![]()
mašina bmw e39 (5 klase) sedanas.
siūlau dėti tuos 13tukus mano pasiūlitus.
o nuo ko užmaitinti? tarkim radau MBQUART DSG 213
uzmaitint nuo stiprintuvo, kad ir dvikanalio, jis uzims nedaug vietos lengviau jį suinstaliuosi, nors gali ir keturkanalį, pasieskok skelbimuose yra tikrai neblogų daiktų![]()
na norėčiau tiksliau, į kokios firmos dairytis ir kokio galingumo, nes jei nusipirksiu kokios kvailos firmos, tai gali MBQUART neparodyt visko ka moka.
tas pats mbquart, alpine, audison, signat-muzikalus daiktai.
pas mane DSG216 gauna 28w ir negaliu atsukti viso garso, į vatus mažiau dėmesio kreipk, įdėk skelbimą kad ieškai ir gausi vertų dėmesio pasiūlymų čia jeigu dar negavai.
o jei kalbant konkrečiai apie MBQUART DSG 213 geras variantas? kiek tokie verti dabar? man siūlo visiškai naujus, komplekte dar yra filtrai ir tos vadinamos piselkos.
Jaunatviškai muzikai klausyt turiu geresnį variantą. Audiosystem komponentai, kevlarinis difuzorius, šilkiniai aukštadažniai ir neblogi filtrai. nauji, jei domins į pm.
SIGNAT ONYX 2050 kaip toks stiprintuvas, MBQUART DSG 213 aukštadažniams?
Bookmarks