Pirksiu pliusinį laidą 25mm ir kokio saugiklio jam reiketu? Stiprintuvas Jl AUDIO TMA 360.2
O jeigu idėtas persilpnas saugiklis, kokios to pasekmės? Tarkim pas mane laidas 20 qmm ir idėtas 50A saugiklis. Ar tai blogai? Atsiranda papildomas nuostolis?
nera labai blogai. zymiai blogiau jej perdidelis nominalas.
jei per mažas saugiklio nominalas paprasčiausiai stiprintuvui pareikalavus srovės jis gali nukeptper db drag varžybas būna žmonėm pakiša koją toks reikalas
![]()
Old School setup: Pioneer 88rs ll, Alpine 3537, MB Quart QM 120TC, Alpine 3539, 2x Focal Ouragon 27F
o jei per didelis gali viską supleškint, nes susidarius perkrovai jis tiesiog neiššaus.
O kaip ten dėl to, kai yra du stiprai nuo vieno laido? Man Rekijoj pasakė imt 20% didesnio nominalo saugiklį negu abiejų stiprintuvų bendra suma.tai va taip padariau.Laidas 35 mm2 saugiklis gavos 200A. pagal lentelę tai per didelis..Verta man mažint iki 150A ar palikt kaip yra?![]()
mažink. spėju pas tave eina vienas laidas, o prie stiprintuvų jis išsišakoja į du? tokiu atveju aš dėčiau vieną saugiklį prie akumo pagal laido storį, ir po vieną saugiklį po išsišakojimo ant abiejų laidų po tokį kokį galima tokio storio laidam. nebent ten pas tave visur vienodo storio laidai
groja kaip iš kibiro
Jo, gerai spėji.eina 35 iki skirstytuvo, o tada 20 į stiprintuvus. Gerai, matyt taip ir darysiu
Bookmarks