Na aš golf III įdėjau ten kur originalūs aukštadazniai būna, po grotelėm. Bet naujoj instaliacijoj darysiu kad stovėtų viešai, t.y matytūsi![]()
Sveiki,
Toks techninis klausimas kur "paslėpti" filtrus? Techniškai patogiausia būtų po durelių apmušalais, bet ar nepagaus jie drėgmės? Gal kažkaip galima juos užhermetizuoti kažkuo? Pasidalinkite patirtimi kur dažniausiai juos "kišate"?
Ačiū!
Na aš golf III įdėjau ten kur originalūs aukštadazniai būna, po grotelėm. Bet naujoj instaliacijoj darysiu kad stovėtų viešai, t.y matytūsi![]()
Jei nori gerai tai dėk bagažineje prie stipro, blogiau po panele dėl trikdžių, o durys tik dregme papildoma vibracija nuo darinėjimo. Tai, kad tavo valia spresti.
Tai, kad aš ir pats išmasčiau, kad turbūt geriausia dėti į bagažinę, tik va pas mane BMW E46 labai lievai laidai eina iš durelių į saloną, per originalią tokią jungtį. Laidus visur vedu 2x2,5 mm. - gan stori jie. Vieną laidą tai dar sumasčiau kaip pravesti - per originalius BMW garsiakalbių laidus einančius jungtyje, o va kaip 2 poras laidų išvesti -nieko nesugalvoju....
Drelka su geru graštu visada gali padėti.
jeigu jau nori aparatūros, tai pragrežti porą skylučių tikrai nėra kliūtis, kaikurie sedanuose išpjauna viską kas skiria bagažinę nuo salono išskyrus sutvirtinimuskad žemo kuo daugiau patektų į automobilį, bet irgi nevisi
![]()
o keist automobilį manau yra kraštutiniškiausias poelgis.
iš viso nemanau, kad gera mintis filtrus kišti į duris, čia jau tik paskutiniu atveju kai nėra vietos salone, arba yra tikrai patogus montavimas, ir aukštadažnis dedasi į duris. iš kitos pusės nuolatinė drėgmė (ypač žiemos sezono metu) kurios dėka nupūva metalinės dalys filtruose, o durų trankymas padeda kontaktams nutrūkti
Kadangi filtruose yra ritės ir priartinus prie jų metalą keičiasi jų induktyvumas, tai filtrus reiktų montuoti kuo toliau nuo metalinių daiktų. Taigi, filtrų montavimo vietos taip pat kompromisas.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
jau 3 metai skaitau forumą, bet su kiekvienu pono Artūros S postu vistiek kažką naujo sužinau![]()
Sužinojai naujo apie induktyvumą ar, kad filtruose būna ritės?![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
elektronikos puslapy dažniau lankykis pvz, kartais galima rast auksinių minčių, kaip ir čia![]()
groja kaip iš kibiro
Na induktyvomo pagalba galima net elektrą vogti iš aukštos įtampos linijų![]()
Visgi pavyko "išoperuoti" fiškę jungiančią durų laidus su salonu ir filtrai atsidūrė bagažinėje![]()
Alpine CDA-9855R, Front Focal 165VR, Audison LRX 4.300, pirkčiau naudotą Helix P10 Precision
Bookmarks