OT bet tu mane stebinitaigi BG F durelės gryna skarbonkė..būtinai tvirtink duris, vien su bitumu neprasisuksi manau
Taigi situacija tokia,nusipirkau HV priešbosius nematęs realiai,kai atsidariau deže ir išemiau pamačiau kad skirtingi,mano planuose yra dvigubinti priešbosiai priekyje,ir trijuostė sistema,montuosiu Hertz 3W.CROSS.20 filtrus,tad noriu sužinoti ar jū parametrai labai skiriasi,ar nebus problemų susidėjus?
![]()
Get Low
OT bet tu mane stebinitaigi BG F durelės gryna skarbonkė..būtinai tvirtink duris, vien su bitumu neprasisuksi manau
groja kaip iš kibiro
Taigi dar viena foto!
Negi niekas nežinot nieko apie HV165?
![]()
Get Low
Visų pirma kad ir vienodi bus priešbosiai tau jau reiks perdarinėti originalius filtrus....
Antra pabandyk pasieškot parametrus abiejų priešbosių. Ir palygink elementarius dalykus kaip fs, jautrumą, varžą, deklaruojamą galią. Tada bus aiškiau ar jie labai skiriasi. Tačiau bet kuriuo atveju teks lysti į filtrus. Ir manau galutiniam variante gausis keturjuostė![]()
Naujesniu turiu parametrus,o senesniu niekaip nerandu.....o siaip tai 3W.20 crosai skirti trijuostei su dvigubintais priesbosiais![]()
Get Low
Pasidarai sudvigubintų priešbosių podiumą, tada jungi ir žiūri (klausai).Jei nieko nesigauna meti podiumą į šiukšlių dėžę. Pasiūlymas tikrai geras. Reikia žinoti kokiai varžai skaičiuotas filtras, kokia garsiakalbio charka, kur rezonansas. Tada tik galėsi normaliai susitvarkyti filtrą sudvigubintiem priešbosiam.Bet kokiu atveju į filtrą lyst reikės. Čia tai jau tikrai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks